Vi fejrer påsken med en forårsplatte

Vores køkkenchef, Jimmi Bengtsson, har komponeret en forårsplatte med nogle af årstidens specialiteter som rødtungefilet og tartelet med lam i dild. Platten passer fint til en krydret Kronborg påskeakvavit.

Vores køkkenchef, Jimmi Bengtsson, har komponeret en forårsplatte med nogle af årstidens specialiteter som rødtungefilet og tartelet med lam i dild. Platten passer fint til en krydret Kronborg påskeakvavit.

Vi fejrer påsken – og foråret – med en lækker forårsplatte med nogle af årstidens specialiteter:
- Fennikelsild med æggesalat
- Citrusgravet laks med æble-sellericreme
- Pandestegt rødtungefilet med urtecreme
- Tartelet med lam i dild
- Blå kornblomst (økologisk blå ost)
Alt sammen til den overkommelige pris af 205,- kroner

Påskefrokost med Kronborg påskeakvavit
Forårsplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en krydret Kronborg Påskeakvavit.
Bestil gerne bord på reservation@restaurantkronborg.dk