“Smørrebrød med et tvist” får ros i The Copenhagen Post

“Man forstår virkelig, hvor fantastisk dansk gastronomi er,” skriver Amy Strada i denne uges udgave af The Copenhagen Post, hvor hun anmelder vores “Smørrebrød med et tvist og udvalgte gourmetøl”-menu til madfestivalen Copenhagen Cooking – winter edition.

“Man forstår virkelig, hvor fantastisk dansk gastronomi er,” skriver Amy Strada i denne uges udgave af The Copenhagen Post, hvor hun anmelder vores “Smørrebrød med et tvist og udvalgte gourmetøl”-menu til madfestivalen Copenhagen Cooking – winter edition.

“Et tvist, der vil få folk til at spærre øjnene op,” skriver Amy Strada i denne uges udgave af Københavns engelsksprogede avis, The Copenhagen Post, hvor hun anmelder vores Copenhagen Cooking-menu: ”Smørrebrød med et tvist og udvalgte gourmetøl”.
Amy Strada er begejstret for den tvistede, traditionelle danske frokost og de udvalgte gourmetøl fra det Københavnske bryggeri Nørrebro Bryghus.
Så begejstret, at hun ender sin anmeldelse med: ”Ved at bruge lokale øl, ost og vin, forstår man virkelig, hvor fantastisk dansk gastronomi er – med et tvist.”

Mere om den tvistede frokost og The Copenhagen Post
Læs resten af Amy Stradas anmeldelse online eller i web-versionen af denne uges The Copenhagen Post.
Eller bestil bord til din egen frokost med et tvist på Restaurant Kronborg.
Bemærk venligst, at menuen er del af madfestivalen Copenhagen Cooking – winter edition, og kun bliver serveret frem til og med torsdag den 28. februar (medmindre andet er aftalt).