AOK.dk guider: De 5 påskefrokoster

”Den klassiske Restaurant Kronborg ligger midt i det gamle Københavns små stræder, og serverer godt og klassisk smørrebrød i en livlig atmosfære,” skriver den populære Københavner-guide AOK - og anbefaler vores påskefrokost.

”Den klassiske Restaurant Kronborg ligger midt i det gamle Københavns små stræder, og serverer godt og klassisk smørrebrød i en livlig atmosfære,” skriver den populære Københavner-guide AOK.dk – og anbefaler vores påskefrokost.

Den populære Københavner-guide AOK.dk anbefaler Restaurant Kronborg i sin guide: De 5 påskefrokoster.
AOK.dk skriver blandt andet: ”Den klassiske Restaurant Kronborg ligger midt i det gamle Københavns små stræder og serverer godt og klassisk smørrebrød i en livlig atmosfære – lige som det skal være”.
Læs resten af guiden på AOK.dk.

Menuen til påskefrokosten
Til påskefrokosten lokker vi med:

Sild med ramsløgscreme med hårdkogt æg
Cognacsgravet laks med sennepsdressing
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Tartelet med lam i dild
Ribbensteg med rødkål og surt
Vesterhavsost med figenkompot

Påskeplatten koster kr. 225,- (per person) og bliver serveret ad to omgange.

Øl til påskeplatten
Vi anbefaler, at du nyder fisken med et glas frisk, let bitter New York Lager og kødet med en rund, fyldig Forårs Bock – begge fra Nørrebro Bryghus.

Åbningstider i påsken
Vi holder åbent:
Skærtorsdag den 28. marts
Langfredag den 29. marts
Påskelørdag den 30. marts
Alle dage kl. 11-17
Vi holder lukket den 31. marts og den 1. april 2013.

Bestil bord (og undgå at gå forgæves)
Vi serverer også á la carte smørrebrød i påskedagene – tjek vores smørrebrødsmenu.
Der er kun få pladser tilbage, så vi anbefaler, at du bestiller bord i forvejen.