Påskefrokost på Restaurant Kronborg

Vi fejrer påsken med en klassisk dansk frokostplatte med sild, laks, rødspættefilet, lam i dild, ribbensteg og Vesterhavsost – gerne ledsaget af en fyldig fadøl fra Nørrebro Bryghus og en aromatisk Kronborg påskeakvavit.

Vi fejrer påsken med en frokostplatte inspireret af forårets delikatesser – og gæsternes favoritter.

Vi lokker med …

Sild med ramsløgscreme
og hårdkogt æg
Cognacsgravet laks
med sennepsdressing
Pandestegt rødspættefilet
med remoulade og citron
-
Tartelet med lam
i dild
Ribbensteg med rødkål
og surt
Vesterhavsost
med figenkompot

Kr. 225,- (per person)
Platten bliver serveret ad to omgange.

Øl til påskeplatten
Nyd fisken med et glas frisk, let bitter New York Lager og kødet med en rund, fyldig Forårs Bock – begge fra Nørrebro Bryghus.

Åbningstider i påsken
Vi serverer påskeplatten fra mandag den 11. til lørdag den 30. marts 2013 (undtagen søndage) – alle dage kl. 11-17.
Og holder åbent:
Skærtorsdag den 28. marts
Langfredag den 29. marts
Påskelørdag den 30. marts
Vi holder lukket den 1. og 2. april 2013.
Bestil gerne bord på Restaurant Kronborg.