Selskab med fem serveringer af smørrebrød plus æblekage

Smørrebrød er også godt til aftenselskaber. Friskhakket tatar på smørstegt rugbrød med spæde spinatblade, rå æggeblomme og høvlet Vesterhavsost er et hit, når vi holder selskaber på Restaurant Kronborg.

Smørrebrød er også godt til aftenselskaber. Friskhakket tatar på smørstegt rugbrød med spæde spinatblade, rå æggeblomme og høvlet Vesterhavsost er et hit, når vi holder selskaber på Restaurant Kronborg.

Flere og flere får øjnene op for charmen ved hjemmelavet smørrebrød om aftenen, og lørdag den 6. april holdt vi et fødselsdagsselskab med fem serveringer af smørrebrød. Menuen blev rundet af med klassisk æblekage, som din mormor lavede den …

Fem gange lækkert smørrebrød
Fødselaren havde sammensat en menu med alle sine favoritter:

Marineret sild i ramsløg
Saltstegte sild med bløde løg, rødbede og sennep
-
Pandestegt rødspættefilet med remoulade
-
Rimmet laks med urtecreme
Torskerogn med mayonnaise og håndpillede grønlandske rejer
-
Hønsesalat med bacon
Tatar på spæde spinatblade med rå æggeblomme og revet Vesterhavsost
Ribbensteg med rødkål og surt
-
Blå Kornblomst og Camembert med figenkompot
-
Klassisk æblekage med makroner og portvin

Alt sammen hjemmelavet og serveret med rugbrød, lyst brød, knækbrød, smør & fedt.

Nogle af byens bedste øl og snaps
Til smørrebrødet serverede vi New York Lager, Forårs Bock og King’s County Brown fra fad – alle fra Nørrebro Bryghus og med masser af smag – og Schumachers brændevin (porse og slåen).

Spis selv smørrebrød på Restaurant Kronbog
Tjek selv menuen for smørrebrød på Restaurant Kronbog, bestil bord eller og send os en mail, hvis du er interesseret i at høre mere om selskaber i vores hyggelige lokaler.