Ole Troelsø og “The insider’s guide to smørrebrød”

Anmelder, forfatter og smørrebrødsentusiast Ole Troelsø besøgte os for at fotografere restauranten og et par af vores mest populære stykker smørrebrød for at tage os med i sin nye bog ”The insider’s guide to smørrebrød”.

Anmelder, forfatter og smørrebrødsentusiast Ole Troelsø besøgte os for at fotografere restauranten og et par af vores mest populære stykker smørrebrød for at tage os med i sin nye bog ”The insider’s guide to smørrebrød”.

Ole Troelsø er en stor fan af smørrebrød og blandt initiativtagerne til Danmarksmesterskabet i smørrebrød (der afholdes for første gang i år). Derudover er han vin- og restaurantanmelder på Børsen og forfatter til adskillige bøger, blandt andet ”Smørrebrød i Danmark”.
Ole Troelsø var forbi Restaurant Kronborg for at fotografere restauranten og et par af vores mest populære stykker smørrebrød med henblik på at tage os med i sin kommende bog ”The insider’s guide to smørrebrød”.
Guiden kommer i handelen i august 2013.

Mere information om Ole Troelsø og smørrebrød
Find mere information om “The insider’s guide to smørrebrød” og Ole Troelsø.
Eller kig forbi Restaurant Kronborg og spis en dansk frokost med smørrebrød.