Anders Dall tog det bedste foto af en herrefrokost

Københavns bedste herrefrokost gastromand.dk restaurant kronborg

Der var mange fine bud på fotos af den bedste herrefrokost. Anders Dall vandt med denne stemningsmættede komposition, der både indeholder lækker mad, rigeligt med drikkevarer og – gætter vi os til – godt selskab.

I begyndelsen af november holdt vi – sammen med Danmarks måske skarpeste madblog Gastromand.dk – en konkurrence på Instagram om det bedste foto af en ægte herrefrokost.
Der var mange fine bud på den gode herrefrokost: Nogle var sjove, andre meget æstetiske, og en enkelt havde sågar selv skudt anden, der blev tilberedt til frokosten!
Vinderen blev Anders Dall for en stemningsmættet komposition, der både indeholdt lækker mad, rigeligt med drikkevarer og – gætter vi os til – godt selskab.
Anders Dall og tre af hans venner får nu fornøjelsen af en ægte herrefrokost på Restaurant Kronborg med klassisk smørrebrød, et par store fadbamser fra Nørrebro Bryghus og nogle ”fornuftige” snapse – alt sammen til en værdi af op til kr. 1.800,-.

Mere om Gastromand.dk og herrefrokost på Restaurant Kronborg
Gastromand.dk – vores partner in crime – er nok Danmarks skarpeste madblog; i hvert fald vandt de fire gastrofile bagmænd brancheorganisationen Mad & Mediers pris for årets bedste madblog i 2013.
Du kan læse deres opskrifter, restaurantanmeldelser og mange andre gastrogodter på Gastromand.dk. Her kan du også se et par af de andre – rigtigt fine – bud på fotos af en god herrefrokost.
Eller måske foretrækker du at bestille bord til din egen herrefrokost med smørrebrødRestaurant Kronborg ..?