”Fin pris for julemad i topklasse”

Julefrokost restaurant kronborg Mikkel bækgaard københavn hyggelig

”Jeg havde en super hyggelig aften med virkelig god mad, snaps fra Helsingør og dejlige øl fra Nørrebro Bryghus,” skriver madjournalist Mikkel Bækgaard om premieren på vores julefrokost 2013.

”Den store julefrokost på Restaurant Kronborg står i 379 kroner plus drikkevarer. Det synes jeg er en rigtig fin pris for julemad i topklasse i rigelige mængder. Jeg vil derfor give en klar anbefaling,” skriver madjournalisten Mikkel Bækgaard.
Mikkel Bækgaard var en af de udvalgte madbloggere og -journalister, der deltog i premieren på årets julefrokost 2013.

Snaps julefrokost mikkel bækgaard restaurant kronborg københavn bedste

”En ekstra god ting er, at de på Kronborg selvfølgelig har overvejet, hvilke snapse, der passer til hvilke retter. Her vil jeg især fremhæve en mild julesnaps med vaniljenoter, der – trods sin mildhed – passede perfekt til kødretterne,” skriver madjournalist Mikkel Bækgaard om vores julefrokost 2013.

Mere om Mikkel Bækgaard – og vores julefrokost
Du kan læse hele Mikkel Bækgaards detaljerede og indsigtsfulde anmeldelse af vores julefrokost – og se flere billeder – på Mikkelbaekgaard.dk.

laks mikkel bækgaard julefrokost bedste hyggelig restaurant kronborg københavn

Madjournalist Mikkel Bækgaard skriver om vores julefrokost: ”Jeg vil særligt fremhæve den rimmede laks (på billedet), der var i top kvalitet og fyldt med æbler og selleri i en dejlig creme. Laksen var mør og med bid, og smagte bare utroligt skønt.”

Hvis du selv vil smage vores bud på en hjemmelavet, traditionel julefrokost i hyggelige lokaler, så bestil bord på Restaurant Kronborg.

Alle billeder: Mikkel Bækgaard