Julefrokost for livsnydere

julefrokost snaps thomas alcayaga bedste restaurant kronborg københavn

”Og ja, så kom aftenens sidste snaps også – Og den var så god, at jeg blev nødt til at købe en med hjem til julen. Ja, jeg håber vinteren bliver lang og kold, så jeg kan sidde indenfor at nyde denne. Det var en akvavit som var lagret på gamle Sherryfade. Det gav en dejlig blød og rund snaps,” skriver madblogger Thomas Alcayaga, der har prøvesmagt vores julefrokost 2013.

”Grædefærdig – lige dele over en fyldt mave og lige dele af lykke. Nu kom der ribbensteg. Smuk sprød svær og saftigt kød. Kan man bede om mere? Altså, det skulle da lige være en snaps,” skriver madbloggeren Thomas Alcayaga om vores julefrokost 2013 på sin populære blog Madetmere.
Thomas Alcayaga var en af de udvalgte madbloggere og -journalister, der deltog i premieren på årets julefrokost 2013, og som du kan læse af hans kommentarer, er han både madøre, ølentusiast og snapseelsker. Med andre ord: Livsnyder og den perfekte julefrokostgæst!

julefrokost æbleflæsk thomas alcayaga bedste restaurant kronborg københavn

”Som du nok kan læse, så havde jeg en ganske forrygende aften. Skulle du også have lyst til at prøve Kronborgs julefrokost, kan du læse mere (og sobert) om den på deres egen hjemmeside. Du kan få hele herligheden for 379 kroner – selvfølgelig uden drikkevarer – og det synes jeg er alle pengene værd,” skriver skriver madblogger og livsnyder Thomas Alcayaga om vores julefrokost 2013.

Mere om Madetmere.dk – og vores julefrokost
Du kan læse hele Thomas Alcayagas anmeldelse af vores julefrokost – og snapse – på Madetmere.dk.
Hvis du selv vil smage vores bud på en hjemmelavet, traditionel julefrokost i hyggelige lokaler, så bestil bord på Restaurant Kronborg.

Billeder Thomas Alcayaga