”Jeg nød hvert øjeblik af aftenen”

FoodMad julefrokost restaurant Kronborg

”Når man tager på Restaurant Kronborg, så skal man ikke kun gøre det for maden. For maden, ja den er rigtig god, men servicen… den er exceptionel,” skriver Heidi fra madbloggen FoodMAD om sin julefrokost på Restaurant Kronborg.

”Jeg kan ikke sige andet, end at jeg nød hvert et øjeblik af aftenen, og måtte nærmest trille derfra, på trods af at jeg havde modereret mine portioner.
Når man tager på Restaurant Kronborg, så skal man ikke kun gøre det for maden. For maden, ja den er rigtig god, men servicen… den er exceptionel,” skriver Heidi fra madbloggen FoodMAD om sin julefrokost på Restaurant Kronborg.
Heidi tilføjer: ”I min familie har vi desværre ikke den store tradition for julefrokoster i traditionel forstand – måske er det derfor, at jeg synes de er så fantastiske?.”

Mere om FoodMAD og julefrokoster
Læs mere om Heidis blog, FoodMAD, og resten af hendes indlæg om julefrokosten på Restaurant Kronborg.
Eller bestil bord til en traditionel dansk julefrokost på Restaurant Kronborg.

Foto FoodMAD