USA Today anbefaler julefrokosten på Restaurant Kronborg

Julefrokost guide københavn restaurant kronborg laks family style

”Restaurant Kronborgs traditionelle julefrokost bliver serveret – ”family style” – på fade ved bordet. Den rimmede laks er altid på julemenuen, specielt når den bliver serveret med snaps,” skriver USA Today i deres guide til den bedste julemad i verdens mest populære ”foodie-destinationer”.

”Fra Chicago til København; vi ved, hvor du finder den bedste julemad, de bedste drikkevarer og de bedste steder at feste i verdens førende madmetropoler,” skriver USA Today, den største avis i USA, i deres online rejsesektion.
”Alt bliver mere fyldt med smag om vinteren: Rødvinen, de krydrede småkager og sovsene. I København handler det om hygge – at samles et varmt og hyggeligt sted med gode venner og dine nærmeste,” tilføjer USA Today om vores smukke hovedstad.
Og anbefaler deres læsere at nyde en traditionel dansk julefrokost – med masser af snaps – på Restaurant Kronborg …

Mere om USA Today og julefrokost
Læs hele guiden til den bedste julemad i verden på USA Today.
Eller nyd selv en traditionel dansk julefrokost Restaurant Kronborg.