Frokostplatte med et twist og udvalgte øl

copenhagen cooking restaurant kronborg smørrebrød frokost øl

Vi tvister den klassiske frokostplatte, Nørrebro Bryghus supplerer med en stribe velsmagende øl, og pludselig får madfestivalen Copenhagen Cooking februar til at virke helt hyggelig …

Vi fejrer madfestivalen Copenhagen Cooking 2014 (winter edition) med at tviste den klassiske danske frokostplatte og forkæler vores gæster med:

Sild – hjemmesaltet og marineret med æble, selleri og peberrod
Torskerogn – friskkogt og serveret med rejer, mayonnaise og citron
Flæsk – rimmet og honningglaseret, serveret med pandestegte æbler
Oksefilet – let grillet og serveret med Dijon-creme, peberrod og langtidsbagte tomater
Høost medkompot af rødløg
En lille fristelse til den søde tand

Den tvistede frokostplatte smager – selvfølgelig – bedst med øl udvalgt af ølambassadør Kasper Larsen fra Nørrebro Bryghus.

Tid: Den 14.-28. februar 2014 (undtagen søndage) – kl. 11-17
Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 K
Pris: Platte 245,- kroner, ølmenu 160,- kroner
Reservation: reservation@restaurantkronborg.dk

NB Kun mod forudbestilling – minimum 2 kuverter.

Mere om Copenhagen Cooking 2014
Copenhagen Cooking 2014 – Nordeuropas største madfestival – fejrer årstidens delikatesser hele februar måned.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2014 (winter edition).

Foto (af vores twistede platte til Copenhagen Cooking 2013 – summer edition) af Chris Tonnesen