AOK anbefaler: De 5 med påskefrokost i København

påskefrokost restaurant kronborg københavn øl snaps

Vi markerer påsken – og foråret – med en klassisk dansk frokost med sild, laks, rødspættefilet, lam, ribbensteg og høost – og gerne en velskænket Forårs Bock fra Nørrebro Bryghus.

Den populære Københavner-guide AOK.dk anbefaler Restaurant Kronborg i sin guide: De 5 med påskefrokost i København.
AOK skriver blandt andet: ”Den klassiske Restaurant Kronborg ligger midt i de små stræder, og serverer godt og klassisk, dansk smørrebrød i en livlig atmosfære. Traditionen tro serverer de æg og lam til påskefrokosten – og supplerer med et par af sæsonens bedste råvarer samt stamgæsternes favoritter, som blandt andet sild med ramsløgscreme, roastbeef af lam og ribbensteg..

Læs resten af guiden på AOK.dk.

Menuen til påskefrokosten
Til påskefrokosten lokker vi med en påskeplatte med:

Sild med ramsløgscreme med hårdkogt æg
Laks gravet med urter og lime med sød limedressing
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Roastbeef af lam med creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Ribbensteg med rødkål og surt
Høost med frugtkompot

Påskeplatten koster kr. 235,- (per person) og bliver serveret ad to omgange.

Øl til påskeplatten
Nyd fisken med et glas frisk, let bitter New York Lager og kødet med en rund, fyldig Forårs Bock – begge fra Nørrebro Bryghus.

Ekstraordinære åbningstider
Bemærk, at vi har ekstraordinært åbent:
Skærtorsdag den 17. april
Langfredag den 18. april
Påskelørdag den 19. april
Påskesøndag den 20. april
Alle dage kl. 11-17

Mere information om påskefrokosten
Find mere information om vores påskeplatte.
Vi serverer også á la carte smørrebrød i påskedagene – tjek vores smørrebrødsmenu – og bestil gerne bord, det plejer at være nogle populære dage …

Foto Martin Kaufmann