”6 ting vi elsker ved København”

 

Københavns bedste frokost på Restaurant Kronborg smørrebrød øl akvavit

Redaktøren fra det amerikanske LGBT livsstilsmagasin OUT var i København og anbefaler alle besøgende at spise smørrebrød på Restaurant Kronborg. Han fik en god frokost med både sildemadder, røget laks og kartoffelmadder (billedet) samt øl fra Nørrebro Bryghus og Nordguld fra Aalborg Akvavit.

”Menuen er helt traditionel, med fokus på det berømte danske smørrebrød,” skriver Aaron Hicklin, chefredaktør for USA’s største LGBT livsstilsmagasin OUT. Han anbefaler en frokost på Restaurant Kronborg til alle, der besøger vores smukke hovedstad, under overskriften: ”6 ting vi elsker ved København”.
Vi er stolte – og glade – over at blive nævnt på linje med en cykeltur, kaffe i Torvehallerne og et besøg på Louisiana og opfordrer, som Aaron Hicklin, til at ”skylle det ned med et glas akvavit”.
Læs hele indlægget om ”6 ting vi elsker ved København” på Out.com.
Eller bestil bord på Restaurant Kronborg og gå selv ombord i vores hjemmelavede smørrebrød.