Dansk smørrebrød, god øl og klassisk service

Ribbensteg sprød svær bedste frokost restaurant kronborg københavn

”Martin blev til sidst overtalt til også at prøve Kronborgs ribbensteg. To store skiver friskstegt steg med sprød svær, hjemmelavet rødkål og ditto agurkesalat. Jeg smagte en bid og den var intet mindre end perfekt!” skriver skriver madblogger Mette Juulsgaard fra Becauseitmatters.dk om sin frokost på Restaurant Kronborg.

”Jeg vil til enhver tid tage gæster med på Kronborg, der skal opleve dansk smørrebrød, god øl og klassisk service af den gode (gammeldags) slags,” skriver madbloggeren Mette Juulsgaard på sin populære blog Becauseitmatters.dk.
Hun tilføjer: ”Jeg ville sågar turde tage min Mor med, som selv mestrer dette køkken. Jeg er nemlig sikker på, hun vil synes om både mad og stemning”.
Mette Juulsgaard kiggede forbi til frokost sammen med sin mand – og fotograf – Martin Kaufmann, og de var specielt begejstrede for vores snapsemad, de pandestegte fiskefileter, ribbenstegen med den sprøde svær og vores sherry akvavit.

Mere om Becauseitmatters.dk – og dansk frokost
Du kan læse hele Mette Juulsgaards grundige, indsigtsfulde anmeldelse af sin frokost på Restaurant Kronborg på Becauseitmatters.dk.
Hvis du selv vil smage vores bud på en hjemmelavet, traditionel dansk frokost med smørrebrød, så bestil bord på Restaurant Kronborg.

Foto af Martin Kaufmann