”Wauw, en lækker frokost”

 

Tatar god dansk frokost restaurant kronborg københavn

”Det er lækkert, og de bruger friske råvarer, kan man smage,” skriver Anita R i sin anmeldelse af den gode danske frokost på Restaurant Kronborg. Hun anbefaler blandt andet vores tatar og kvitterer med fem stjerner ud af fem mulige på Tripadvisor.

”En skøn frokost på Restaurant Kronborg i den indre by bør prøves ,” skriver anmelderen Anita R på rejsesitet Tripadvisor under overskriften ”Frokost på Restaurant Kronborg bør prøves”. Anita R er specielt begejstret for vores brug af friske råvarer, vores tatar og vores friturestegte camembert.
Hun giver os fem stjerner af fem mulige og slutter: ”Betjeningen er også helt i top.”

Mere om den gode danske frokost
Læs hele Anita R’s anmeldelse på Tripadvisor. Eller nyd selv en god dansk frokost med hjemmelavet smørrebrød på Restaurant Kronborg.

Foto af Chris Tonnesen