”Det perfekte første stop for nybegyndere i smørrebrød”

 

smørrebrød bedste restaurant kronborg københavn frokost

Carey Jones fra det førende amerikanske foodie-magasin Food & Wine Magazine anbefaler stykker som roastbeef (billedet) og røget ål til nybegyndere, der gerne vil prøve at smage smørrebrød.

”Det er et velkendt faktum, at danskere er gode til design, så det er ingen overraskelse, at deres smørrebrød, som vi tillader os at kalde deres nationale frokost, er så smukt dekoreret,” skriver rejsejournalisten Carey Jones i det førende amerikanske foodie-magasin Food & Wine Magazine.
Carey Jones besøgte Restaurant Kronborg under en gastronomisk rundrejse i vores smukke hovedstad og beskriver vores traditionelle danske restaurant som følger:
”En hyggelig restaurant i centrum af København. Kronborg er det perfekte første stop for nybegyndere i smørrebrød: Restauranten er afslappet og charmerende, tjenerne er hjælpsomme, de serverer en klassisk smørrebrødsmenu og har et imponerende snapsekort, hvoraf mange er lavet specielt til restauranten”.
Carey Jones anbefaler også Restaurant Øl & Brød by Mikkeller og Restaurant Schønnemann til besøgende og lokale, der ønsker at prøve vores ”nationalfrokost”. Vi er stolte over at blive fremhævet sammen med to af branchens ypperste og takker mange gange for anbefalingen.

Mere om smørrebrød, nationalfrokosten og Restaurant Kronborg
Læs resten af artiklen om ”Smørrebrød – Danmarks nationalfrokost”.
Eller nyd en frokost med smørrebrød, danskernes traditionelle frokost, på Restaurant Kronborg.

Foto af Chris Tonnesen