The Copenhagen Tales, boglancering og det danske køkken

 

Smørrebrød frokost god restaurant kronborg nørrebro bryghus copenhagen tales

“Vi fik serveret nogle fantastiske snitter og øl fra det lokale bryggeri Nørrebro Bryghus,” fortæller Laura fra bloggen The Copenhagen Tales om lanceringsfesten for den nye guidebog til det danske køkken: Eat Smart in Denmark.

“Boglanceringen fandt sted i Restaurant Kronborg i København. Restaurant Kronborg ligger i centrum af den gamle by og har en hyggelig, typisk dansk atmosfære, hvor vi fik serveret nogle fantastiske snitter og lokal øl fra Nørrebro Bryghus,” skriver Laura fra den velskrevne og informative blog The Copenhagen Tales.
Laura var inviteret til lanceringsfesten for den nye guidebog til det danske køkken, Eat Smart in Denmark.
”En rigtigt rar og handy bog at have, hvad enten du er udlænding, der bor i Danmark, en turist, der besøger landet, eller en dansker, der ønsker at lære lidt mere om historien bag det danske køkken,” ifølge Laura.
Laura fik også tid til at tale med de to forfattere af guiden, Carol og Katrina Schroeder, mor og datter, der deler en stor passion for dansk mad og madkultur.

Flere fortællinger om København
Læs mere om Lauras oplevelse til lanceringsfesten på hendes blog The Copenhagen Tales, tjek guidebogen Eat Smart in DenmarkSaxo.com eller nyd selv et par stykker med traditionelt dansk smørrebrød på Restaurant Kronborg.

Foto af The Copenhagen Tales