BecauseItMatters om julefrokost – en (lidt forsinket) julehilsen

 

byens bedste julefrokost frokost restaurant kronborg københavn

”Her bliver ærlig mad serveret med kærlig hånd,” skriver den anerkendte madblogger Mette Juulsgaard i sin julehilsen fra vores julefrokost på bloggen BecauseItMatters.

”Drop skyld og skam – nyd julemiddagen og samværet med dine kære! Det er ikke den mad, vi spiser d. 24., der gør os overvægtige, det er den mad, vi spiser mellem d. 25. december og 23. december, som vi skal være opmærksomme på. Men sørg for at maden består af ordentlige råvarer og ikke noget, du burde give til din hund i stedet,” skriver den anerkendte foodie, Mette Juulsgaard, i sit indlæg om julemad generelt – og julefrokosten på Restaurant Kronborg specifikt -under overskriften ”Julekort fra Kronborg”.
Mette Juulsgard prøvespiste vores julefrokost (ja, i 2014, så det er et lidt forsinket julekort ;-)) og fortæller: ”Her bliver ærlig mad serveret med kærlig hånd.”
Mette Juulsgaard var specielt begejstret for vores pandestegte fiskefileter, som hun udnævnte til ”byens bedste” og vores stegte sild, som hun kaldte ”helt perfekte”.

Mere om julefrokoster og gode opskrifter
Læs resten af indlægget om vores julefrokost – og få Mettes bedste tips, meninger og opskrifter – på bloggen BecauseItMatters.
Eller vær sikker på at få plads og bestil bord til en traditionel dansk julefrokostRestaurant Kronborg.

Foto af Martin Kaufmann