Nye, hjemmelavede snapse til påskefrokosten

 

snaps påske frokost smørrebrød restaurant kronborg københavn

Alle vores hjemmelavede snapse er brygget på ingredienser, der er håndplukket i den danske natur; fra forårets bøgeskud og hvidtjørnsblomster tilhavtorn, porse og solbær om sommeren og slåen om efteråret. Flere af snapsene er lagret i et år for at få den rette smag.

Vi fejrer påsken – og foråret – med en række nye, hjemmelavede snapse.
Alle vores hjemmelavede snapse har trukket på råvarer, der er håndplukket i den danske natur; fra forårets bøgeskud og hvidtjørnsblomster til havtorn, porse og solbær om sommeren og slåen om efteråret. Flere af snapsene er lagret i et år for at få den rette smag.
Vores gæster kan blandt andet fornøje ganen med hjemmelavede snapse på
Timian – en kraftig, krydret snaps – god til leverpostej og oksebryst
Bøg – en mild, syrlig og nøddeagtig snaps – trukket på bøgeskud
Honning syb – sødlig, med “skrab” fra økologiske bitavler – god til gammelost eller kaffe
Gran & skovfyr – trukket på nye granskud – fuld af smag og c-vitaminer
Hvidtjørnsblomst – kraftig smag af blomst, med et strejf af grøn hasselnød

Nyd snapsen til påskefrokosten
Find mere information om vores påskeplatte – og bestil gerne bord, det plejer at være nogle populære dage …