Smørrebrødsmenu med ”Smag af København”

Smørrebrød menu frokost restaurant kronborg i københavn taste of copenhagen cooking

Vores smørrebrødsmenu til Copenhagen Cooking 2015 kombinerer nogle af sæsonens bedste – lokale – råvarer med udvalgte af vores stamgæsters favoritter. Menuen smager af dansk sommer -  og københavn ;-))

Vi har komponeret en smørrebrødsmenu med fem klassiske stykker smørrebrød med temaet ”Taste of Copenhagen” til den populære madfestival Copenhagen Cooking 2015.
Menuen kombinerer nogle af sæsonens bedste – lokale – råvarer med udvalgte af vores stamgæsters favoritter, og den smager både af København og af dansk sommer ;-))

Vores smørrebrødsmenu består af:
- hjemmesaltede sild, serveret med ”smilende” æg og en creme af æbler og purløg
- pandestegt rødtungefilet med dildnaise og håndpillede rejer
- rørt tatar, toppet med rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
- Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot
- chokoladetrøffel

Smørrebrødsmenuen skal bestilles af minimum to personer.

Ægte livsnydere vælger selvfølgelig at supplere vores smørrebrødsmenu med en øl- og snapsemenu.

Ceske Böhmer
New York Lager
King’s County Brown
Bombay Pale Ale
Sherry Akvavit

Drikkevaremenuen skal bestilles af minimum to personer.

Tid: Den 21. & 22. samt 28. og 29. august 2015 – kl. 12.00 eller kl. 14.15
Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 K
Pris: Smørrebrødsmenu 249,- kroner per person, øl- og snapsemenu 160,- kroner per person
Billetter: Køb billetter på Billetto.dk
Eller kontakt os for mere information om menuen på kontakt@restaurantkronborg.dk

Mere om Copenhagen Cooking 2015
Copenhagen Cooking 2015 – Skandinaviens største madfestival – fejrer den nordiske kulinariske arv, i år blandt andet med temaet ”Taste of Copenhagen”, fra fredag den 21. til søndag den 30. august 2015.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2015