Dansk julefrokost på Restaurant Kronborg

julefrokost restaurant kronborg københavn

“Der er mange restauranter, der tilbyder en speciel julefrokostmenu, men få gør det så godt som Restaurant Kronborg. Det er en hyggelig lokal favorit, der specialiserer sig i smørrebrød men udvider åbningstiderne og menuen for at tilbyde de traditionelle juleretter i november og december,” skriver Laura på sin blog TheCopenhagenTales.com

“En oplevelse jeg absolut anbefaler i perioden op til jul i Danmark er at spise en traditionel dansk julefrokost, der både kan spises til frokost og til aften (eller begge dele, fordi en julefrokost typisk indebærer så meget mad, at det svarer til tre-fire måltider),” skriver Laura, på sin populære blog TheCopenhagenTales.com.
Laura er tysker, men hun bor i København og har en dansk kæreste, så hun kender de danske traditioner og det danske køkken på førstehånd.
Derfor er vi ekstra glade for, at Laura ender sin kulinariske fortælling fra Restaurant Kronborg med at konkludere: ”Vi kunne praktisk talt trille ud af restauranten, men det var en absolut fantastisk middag. Restauranten er hyggelig og traditionel, personalet supervenligt, og de har alle menuerne på engelsk.”

Mere om julefrokosten på Restaurant Kronborg
Læs hele Lauras indlæg om sin julefrokost på Restaurant Kronborg på TheCopenhagenTales.com.
Eller bestil bord på Restaurant Kronborg for selv at opleve den traditionelle danske julefrokost.