Den perfekte introduktion til smørrebrød

 

restaurant kronborg frokost smørrebrød københavn

“Hvad jeg ikke vidste, er, at København har en hel kategori af restauranter – de fleste charmerende old school kælderrestauranter – dedikerede til retten,” skriver Carey Jones om smørrebrød og Københavns populære frokostrestauranter.

”En atmosfærefyldt kælderrestaurant, der giver den perfekte introduktion til begrebet smørrebrød; der er intet at udsætte på den røgede ål eller roastbeefen, men silden fortjener særlig opmærksomhed, hvad enten det er den marinerede sild, den pandestegte sild, kryddersilden eller karrysilden, ” skriver den anerkendte journalist og forfatter Carey Jones om Restaurant Kronborg i København.
Det amerikanske madmagasin og –website Saveur sendte Carey Jones til København for at finde byens bedste smørrebrød: Hun fandt ikke bare dét, men også akvavit, hygge og ægte danske gæstfrihed.

Mere om hygge, smørrebrød and gæstfrihed
Læs Carey Jones’ underholdende og indsigtsfulde artikel på Saveur.com.
Eller reserver bord på Restaurant Kronborg og nyd hyggen, smørrebrødet og den gode service.

Illustration af Alex Testere/Saveur.com