Gastro: “Klassisk smørrebrød – og åbent om søndagen!”

klassisk smørrebrød frokostrestaurant søndag københagen frokost gastro

“Smørrebrødet er det klassiske repertoire og så gavmildt anrettet (uden at være overlæsset), at to stykker rækker, med mindre man virkelig har ulvehunger,” skriver madmagasinet Gastro om Restaurant Kronborg i deres februarnummer.

”Et klassisk Københavnersted, der de senere år har skærpet den gastronomiske profil væsentligt, uden man mister følingen med at være på en af byens gamle steder,” skriver madmagasinet Gastro om Restaurant Kronborg i deres februarnummer.
Gastro fortsætter: ”Smørrebrødet er det klassiske repertoire og så gavmildt anrettet (uden at være overlæsset), at to stykker rækker, med mindre man virkelig har ulvehunger.
Øludvalget kommer godt omkring, også snapseudbuddet (inklusive en række hjemmelavede, blandt andet en rigtig god porsesnaps), og der er såmænd også et fornuftigt vinudvalg af en frokostrestaurant at være. Og så kan Kronborg noget, der ikke er så udbredt blandt Københavns smørrebrødsrestauranter: De har åbent om søndagen!
De kan i øvrigt også noget andet – de kan servere en god espresso efter maden.”

Mere om klassisk smørrebrød og Gastro
Vi takker Gastro for den pæne omtale og opfordrer dig til at læse resten af artiklen i februarnummeret.
Eller reserver bord på Restaurant Kronborg og nyd det klassiske smørrebrød og det gode udvalg af øl, snaps og vin – gerne om søndagen ;-))

Foto af Chris Tonnesen