Camille Maja: Top 10 smørrebrød i København

top ti smørrebrød restaurant København madblogger

”Restaurant Kronborg ligger midt inde i byen, og derfor gør det mig ekstra glad, at man stadig kan finde fornuftige spisesteder, til gode penge,” skriver livsstils- og madbloggeren Camille Maja i guiden til sine ti favorit smørrebrødsrestauranter i København.

”Restaurant Kronborg er en smuk kælderrestaurant, som virkelig giver dig et indblik i hvad smørrebrød er. Kronborg kører den oldschool version, men med et moderne tvist, og jeg var vild med det hele vejen,” skriver den populære livsstils- og madblogger Camille Maja under overskriften TOP 10 SMØRREBRØD I KBH.
Camille Maja skriver levende og indgående om sit besøg på sine ti yndlings-smørrebrødsrestauranter i København og har taget fine billeder fra de forskellige steder.
Vi er glade og stolte over at være med i guiden sammen med blandt andre de klassiske Restaurant Schønnemann, Restaurant Palægade og Christianshavns Færgecafé og de moderne, som Selma og Aamanns Deli.
Vi takker Camille Maja for besøget og opfordrer dig gerne til at læse hele guiden på CamilleMaja.dk.