”Ordentlige råvarer – og byens bedste kartoffelmad”

Kartoffelmad frokost restaurant kronborg smørrebrød københavn

“Restaurant Kronborg laver kartoffelmadder, så englene synger. Og deres smørrebrød er i det hele taget værd at anbefale,” fortæller den populære bybonde og madblogger Nada Louise Cay til Ekstra Bladet under overskriften KØBENHAVN SOM MADMEKKA.

”Hvis jeg skal forkæle mig selv eller spise sammen med andre, så synes jeg, at Restaurant Kronborg er et superhyggeligt sted med ordentlige råvarer – og så har de byens bedste kartoffelmad,” siger den populære madblogger og bybonde Nada Louise Cay til Ekstra Bladet i en artikel om KØBENHAVN SOM MADMEKKA.
Nada Louise Cay er Københavner på godt og ondt, fortæller Ekstrabladet (mest godt, tillader vi os at formode). Hun er bybonde med egen køkkenhave i gården samt udvikler opskrifter og skriver artikler om mad. På sin madblog Lacucinanada sætter Nada fokus på bæredygtighed, og hvordan du får mest ud af dine råvarer, så du undgår madspild.
Ekstrabladet har bedt Nada om at anbefale sine favoritspisesteder I københavn, og hun siger om Restaurant Kronborg: ”De har respekt for, hvordan smørrebrød skal bygges op, men twister det alligevel lidt.”
Kartoffelmadden, som Nada anbefaler, laver vi med sprøde dybstegte ansjoser og en traditionel dansk syrlig-sød mormorsalat. Det er en af vores sommerspecialiteter, som vi serverer, når de nye danske frilandskartofler er på deres højeste. Men kartoffelmadden kan selvfølgelig nydes hele året, og vi deler gerne opskriften.
Vi takker Nada for de pæne ord og opfordrer hermed til, at du læser hele artiklen