Ole Troelsø: “Madanmelderens bedste tips til smørrebrød”

ole troelsø børsen bedste tips smørrebrød frokost restaurant kronborg københavn

Ole Troelsø er kendt som Danmarks smørrebrødsaficionado nummer et; og vi er både glade og stolte over at være en af de smørrebrødsrestauranter, han anbefaler i sin artikel ”Madanmelderens bedste tips til smørrebrød” i dagbladet Børsen.

“… i den traditionelle kategori kan jeg anbefale Restaurant Kronborg, som i de senere år har gjort sig gældende blandt de bedste og fremstår med en charmerende personlighed, der balancerer mellem gammeldags og moderne,” skriver Ole Troelsø gastronomisk redaktør på Børsen i weekendudgaven den 8. december 2017.
Ole Troelsø fortæller:
”Smørrebrød er en slags hobby for mig, og jo mere jeg skriver om emnet, des mere bliver jeg opmærksom på de mange indbyrdes forskelle. De seneste godt 17 års udvikling har forvandlet smørrebrødsscenen fra en overvejende uambitiøs og ensartet størrelse til en meget forskelligartet buffet med mange valg og flere stilarter.”
Ole Troelsø er kendt som Danmarks smørrebrødsaficionado nummer et, og vi er både glade og stolte over at være en af de smørrebrødsrestauranter, han anbefaler.
Vi er endnu mere stolte over at være blandt udvalgte, som Ole Troelsø har inviteret til at være med i sit nye bogprojekt. Her vil han han de ti restauranter, som han synes, serverer det bedste smørrebrød i Danmark; og hver restaurant får lov til at bidrage med opskriften på et af deres signaturstykker.
Mere om det projekt senere …
Læs gerne hele Ole Troelsøs artikel “Madanmelderens bedste tips til smørrebrød” (desværre kun tilgængelig for Børsen-abonnenter).