THOMAS ALCAYAGAS GUIDE TIL SINE 10 FAVORIT SPISESTEDER I KØBENHAVN

Rødspættefilet fiskefilet remoulade smørstegt thomas alcayaga madetmere guide frokost restaurant kronborg københavn

”Jeg vil til stadighed mene, at de på Kronborg ganske enkelt laver den bedste fiskefilet med remoulade. Smørstegt,” skriver den populære madblogger og kogebogsforfatter Thomas Alcayaga under overskriften ”Mine 10 favorit spisesteder i København”.

”Jeg er en sucker for smørrebrød og snaps. Og det må gerne være klassisk og veltillavet. Udover, at alt er lavet fra bunden, kan Kronborg jo også bryste sig med, at have en fantastisk service, hvilket også er en af grundene til, at jeg/vi er kommet igen og igen,” skriver den populære madblogger og kogebogsforfatter Thomas Alcayaga under overskriften ”Mine 10 favorit spisesteder i København”.

”Her bliver jeg inspireret og forkælet”
Thomas er kendt og elsket for sin blog MadEtMere, som han kalder for ”et kulinarisk og hedonistisk fristed” samt sin kogebog ”Mad med omtanke”.
Som en af landets mest læste madbloggere, fårThomas masser af invitationer til at spise ude – gratis – men fortæller, at han gerne prioriterer ”den sikre succes”, og de steder han har taget med på listen/guiden til sine favoritter ”leverer altid”. Han uddyber: ”Det er de steder, jeg tager hen, fordi jeg godt kan lide det. Hvor jeg bliver inspireret og kælet om. Det er de steder, hvor jeg slapper af.”

“Den bedste fiskefilet med remoulade. Smørstegt.”
Thomas fortsætter: ”Jeg vil til stadighed mene, at de på Kronborg ganske enkelt laver den bedste fiskefilet med remoulade. Smørstegt.”
Vi er stolte og glade over at være kommet på listen over Thomas’ favoritrestauranter sammen med andre klassiske danske restauranter som Ravelinen og Restaurant Palægade samt repræsentanter for det nye nordiske køkken som Amass og No. 2.
Og vi opfordrer gerne til, at du læser hele Thomas’ restaurantguide.