Camille Majas frokostguide til København

 

frokost guide restaurant kronborg camille maja yndling københavn

”Restaurant Kronborg ligger midt inde i byen, og derfor gør det mig ekstra glad, at man stadig kan finde fornuftige spisesteder, til gode penge,” skriver livsstils- og madbloggeren Camille Maja i guiden til sine yndlingsfrokostrestauranter i København.

”Jeg synes, mange frokoststeder i København er blevet populære, fordi de har flot mad. Her er det altså smagen der gælder om, og disse spisesteder har både smagen og udseendet med sig,” skriver den populære livsstils- og madblogger Camille Maja i sin FROKOSTGUIDE TIL KØBENHAVN på bloggen CamilleMaja.dk
Vi er glade og stolte over at være med i guiden sammen med blandt andre gourmeternes yndling Fiskerikajen i Torvehallerne og klassikeren Bøf & Ost på Gråbrødretorv.
Camille Maja skriver blandt andet om os: ”Restaurant Kronborg er en smuk kælderrestaurant, som virkelig giver dig et indblik i hvad smørrebrød er. Kronborg kører den oldschool version, men med et moderne tvist, og jeg var vild med det hele vejen.”
Hun fortæller levende og indgående om sit besøg på sine yndlingsrestauranter i København og har taget flotte billeder fra de forskellige steder.
Vi takker Camille Maja for besøget og opfordrer dig gerne til at læse hele guiden til på CamilleMaja.dk.