Livsstilsguiden “Aux Villes du Monde” anbefaler Restaurant Kronborg

frokost restaurant kronborg smørrebrød traditionelt dansk

Københavner-redaktør Jacob Termansen anbefaler fem restauranter, hvor du kan nyde ”ægte, originalt smørrebrød” i København. Vi er glade og stolte over at være blandt de fem udvalgte smørrebrødsrestauranter og opfordrer dig gerne til at læse hele Jacobs artikel på Aux Villes Du Monde.

“Det klassiske danske smørrebrød sidder på tronen som det vigtigste element i en traditionel dansk frokost,” skriver fotograf og skribent Jacob Termansen i guiden Aux Villes du Monde under overskriften ”Arven fra smørrebrød”.

Garanten for en god oplevelse på den danske gastronomiske scene
“Du finder ofte det berømte danske smørrebrød på små, uprætentiøse (indtil for nyligt) røgfyldte, mørke kælderagtige etablissementer. Ved at forblive tro overfor deres historie er disse restauranter blevet garanten for en god oplevelse for alle generationer på den danske gastronomiske scene, fra teenagere til bedsteforældre,” fortæller Jacob Termansen.
Han tilføjer: “Kulinariske modefænomener vil komme og gå. Til sidst bliver vi trætte af rabarber tilsmagt med lakrids og andre smarte gimmicks. Men disse traditionelle restauranter vil altid stå stærkt, uændrede, og upåvirkede af tidens trends, takket været deres simple, men alligevel overdådige, smørrebrød, der emmer af tradition og historie.

Oplev udvalgte byer som en lokal
Aux Villes du Monde er et nyt livsstilsmagasin og –guide, der giver læserne mulighed for at opdage tidens mest inspirerende byer – og opleve dem som en lokal.
Skrevet af internationale journalister har Aux Villes du Monde som ambition at dele de bedste steder i byen med rejsende eller andre lokale, der ønsker at være på forkant med de seneste tendenser indenfor mode, design og gastronomi.
Jacob Termansen anbefaler fem restauranter i København, hvor du kan nyde ”ægte, originalt smørrebrød”.
Vi er glade og stolte over at være blandt de fem anbefalede restauranter og opfordrer dig gerne til at læse hele artiklen på Aux Villes Du Monde.

Foto af Chris Tonnesen