Scandinavia Standard App: “En lektion i dansk madkultur”

guide smørrebrød scandinavia standard restaurant kronborg københavn

”Fra den venlige betjening over servicet fra Royal Copenhagen til de traditionelle opskrifter udført til perfektion er dette en lektion i dansk madkultur,” skriver fortæller den nye app fra den førende nordiske livsstilsguide Scandinavia om Restaurant Kronborg.

”Denne klassiske smørrebrødsrestaurant er den bedste af de bedste,” skriver udgiverne af den nye app fra den førende nordiske livsstilsguide Scandinavia Standard om Restaurant Kronborg.
De tilføjer: ”Fra den venlige betjening over servicet fra Royal Copenhagen til de traditionelle opskrifter udført til perfektion er dette en lektion i dansk madkultur.”
Vi er glade og stolte over at være blevet inkluderet i denne insider-guide til det bedste Norden kan tilbyde, blandt andet klassikere som Conditori La Glace og de lokales favoritter som Ruby, Ved Stranden 10 og Restaurant Barr.

Den nye app fra livsstilsguiden Scandinavia Standard
”Vi bor her. Vi har valgt at bo her,” er mottoet bag den førende nordiske livsstilsguide Scandinavia Standard.
Det er deres mål at gøre guiden til ”den eneste engelsk-sprogede destination du behøver for at vide alt om den nordiske livsstil. Hvad enten du er lokal, indvandrer, besøgende eller ganske enkelt skandifil”(det sidste er vist deres eget ord ;-)).
Som tidens trend byder, har de netop lanceret en (rejse-) app, hvor de deler alle deres bedste tips med besøgende i København, Oslo, Stockholm, Helsinki og Reykjavik.
Du kan downloade og bruge Scandinavia Standard-appen ganske gratis, med en lille omkostning (€9.99, $11.50 eller kr 75) for at få adgang til alle deres anbefalinger i 12 måneder.
Læs gerne mere om Scandinavia Travels app.