The Telegraph: ”De bedste restauranter i København”

Bedste restauranter københavn telegraph kronborg smørrebrød

”Du kan ikke gå galt i byen, hvis du vælger denne højt respekterede, traditionelle, kun-åben-til-frokost-restaurant, der ligger gemt væk i en sidegade til Strøget,” skriver Suzanne King om Restaurant Kronborg i artiklen ”De bedste restauranter i København” i den britiske avis The Telegraph.

”Sig ‘restauranter i København’, og de fleste mennesker tænker med det samme på Noma,” skriver Københavnereksperten Suzanne King i den britiske avis Telegraph Travel under overskriften ”De bedste restauranter i København”.
Suzanne ved dog, hvor svært det er at få bord på den verdensberømte restaurant og anbefaler gerne en række andre restauranter i vores kulinariske metropol, lige fra nynordiske restauranter med 6-retters tasting menuer med lokale grøntsager til de mere klassiske steder … som for eksempel Restaurant Kronborg.

”Højt respekteret, traditionel, kun-åben-til-frokost-restaurant …”
”Smørrebrød er en dansk klassiker, og alle, du taler med, har deres egne favoritter, når det gælder, hvor du finder den bedste udgave af disse kunstfærdige ”åbne sandwiches”. Men du kan ikke gå galt i byen, hvis du vælger denne højt respekterede, traditionelle, kun-åben-til-frokost-restaurant, der ligger gemt væk i en sidegade til Strøget,” skriver Suzanne King om Restaurant Kronborg.
Hun slutter: ”Restaurant Kronborg tilbyder godt 20 forskellige stykker at vælge imellem, inklusive et bredt udvalg af sild. Hvis du har svært ved at beslutte dig, så sikr dig, at mindst et af de stykker, du bestiller, er den perfekt pandestegte rødspættefilet med remoulade og citron.”.

Læs hele artiklen på Telegraph.co.uk
Vi takker for at være kommet med i det fine selskab med blandt andre klassikere som La Glace samt nynordiske, trendsættende restauranter som Noma, Geranium og Amass – og anbefaler gerne, at du læser hele artiklen på Telegraph.co.uk.

Foto af Chris Tonnesen