COPENHAGEN FOOD: BYENS BEDSTE STEDER AT HOLDE JULEFROKOST

julefrokost københavn restaurant kronborg copenhagen food tradtionel dansk smørrebrød

”Her handler det om hygge og hjemmelavet mad af gode råvarer, og der er rigeligt af den,” fortæller madentusiasterne bag det kulinariske online-magasin COPENHAGEN FOOD om Restaurant Kronborg. De har skrevet en guide til de bedste steder at holde julefrokost i København.

”Et godt bud på den helt klassiske julefrokost til dig og dit selskab, er Restaurant Kronborg i Brolæggerstræde. Her handler det om hygge og hjemmelavet mad af gode råvarer, og der er rigeligt af den,” fortæller madørerne bag det kulinariske online-univers, COPENHAGEN FOOD.
Vi er glade og stolte over at blive anbefalet i Copenhagen Foods julefrokostguide sammen med vores dygtige kollegaer Told & Snaps, Restaurant Ravelinen, Christianshavns Færgecafé, Restaurant Palægade, Restaurant Schønnemann og Aamanns 1921.

MERE OM COPENHAGEN FOOD

Copenhagen Food er et online-magasin med maden som omdrejningspunkt. Redaktionen har samlet nogle af landets bedste livsstilsjournalister, freelancere, vinskribenter og madfotografer, der forkæler læserne med guides til kulinariske oplevelser, restaurantportrætter, reportager, ekspertråd om vin og opskrifter til hverdag og weekend.
Vi opfordrer dig gerne til gå på opdagelse i Copenhagen Food’s digitale madunivers.