”SMØRREBRØDETS DANMARKSKORT” AF OLE TROELSØ

Danmarks bedste smørrebrød restaurant kronborg københavn ole troelsø børsen

Ole Troelsø anbefaler gerne Restaurant Kronborg, hvis du ønsker moderne smørrebrød i et klassisk miljø med 1700-tals Københavnercharme. Ole Troelsø er gastronomisk redaktør på dagbladet Børsen og forfatter til bogen ”Danmarks bedste smørrebrød”.

“Julefrokosterne står for døren, så det er på tide at sondere smørrebrødsterrænet,” fortæller Ole Troelsø, gastronomisk redaktør på dagbladet Børsen, under overskriften ”Smørrebrødets Danmarkskort”.
Han tilføjer: ”Heldigvis har der aldrig været så mange gode af slagsen som lige nu.”
Vi er glade og stolte over, at Restaurant Kronborg er kommet med blandt smørrebrøds-aficionadoens favoritrestauranter.

Guide til Danmarks bedste smørrebrød

Ole Troelsø har smørrebrød som sin hobby og har for nylig udgivet bogen ”Danmarks bedste smørrebrød”, hvor han anbefaler sine personlige favoritter.
Han fortæller: ”Når jeg bliver bedt om at anbefale en god smørrebrødsrestaurant, plejer jeg at spørge ind til, hvad det er for en oplevelse, man søger.”
”Handler det om klassisk luksus-smørrebrød i topklassen, peger jeg på Schønnemann, og skal det være en lidt mere moderne madstil, men fortsat i et klassisk miljø, anbefaler jeg Told & Snaps eller Restaurant Kronborg med dens 1700-tals københavnercharme og ild i pejsen”.

Mere om ”Smørrebrødets Danmarkskort”

”Udviklingen er stærk,” fortæller Ole Troelsø og fremhæver både ultramoderne Selma og sofistikerede Palægade samt en række nye, stærke spillere i provinsen, for eksempel Hotel Baltic og Hotel Frederiksminde.
Er du blevet sulten på mere smørrebrød, anbefaler vi gerne Ole Troelsøs bog ”Danmarks bedste smørrebrød”, (som du kan købe hos os), eller, at du læser artiklen ”Smørrebrødets Danmarkskort” på Børsen.dk (kræver abonnement).