MARTIN KONGSTAD LISTER SINE TOP-5 MADOPLEVELSER I 2018

bearnaise er dyrenes konge top 5 fem københavnermester bedste frikadeller Restaurant Kronborg anmeldelse

”Krydringen var perfekt, distinkt uden at være for meget, og det er – uden sammenligning – de bedste traditionelle frikadeller, jeg har fået på en dansk restaurant,” fortæller Martin Kongstad i sin anmeldelse af Restaurant Kronborg i programmet ”Bearnaise er dyrenes konge – Året der gik” (tidligere Radio 24/syv, nu Podimo og HeartBeats).
Martin Kongstad har taget vores ydmyge frikadeller med som en af sine fem bedste spiseoplevelser i 2018 (foto: Radio 24/syv).

“Jeg har aldrig – og jeg gentager – aldrig fået ordentlige frikadeller på en frokostrestaurant,” fortalte madanmelderen Martin Kongstad da han anmeldte vores julefrokost i november 2018.
Det ændrede sig dog, da han besøgte os for anden gang, hvor han fortæller:
”Frikadellerne var knaldvarme, og saften bredte sig i min mund. Manglende saltning er ofte et issue, men ikke på Kronborg.”
Han konkluderer: ”Krydringen var perfekt, distinkt uden at være for meget, og det er – uden sammenligning – de bedste traditionelle frikadeller, jeg har fået på en dansk restaurant.”
Faktisk udnævnte Martin Kongstad Restaurant Kronborg til at være ”uofficiel Københavnermester i traditionelle frikadeller”.

Martin Kongstads 5 bedste madoplevelser i 2018

Martin Kongstad er forfatter, journalist og anmelder. Han har valgt et utraditionelt og ganske spændende format til sine restaurantanmeldelser i programmet ”Bearnaise er dyrenes konge” (tidligere Radio 24/syv, nu Podimo og HeartBeats): Hver uge inviterer han en aktuel person ud at spise, hvor han interviewer sin gæst og samtidig anmelder restauranten efter den gamle 13-skala.
Til nytår inviterer han en hel stribe gæster, der nyder en aften med fantastisk mad hos ”Røde Claus” på restauranten Salon. Her lister Martin Kongstad så sine fem favoritter blandt sine mange madoplevelser i løbet af året (og sine to værste oplevelser).
I år havde vi fornøjelsen og æren, at vores ydmyge frikadeller kom med på Top-5 – sammen med nogle af landets fineste, anmelderroste og prisvindende restauranter, som blandt andre Falsled Kro.
Vi takker Martin Kongstad for at have inkluderet os på sin Top-5 og opfordrer dig gerne til at lytte til hele podcasten “Året der gik” på “Bearnaise er dyrenes konge“.