WOW: “Den ultimative luksus herre – eller dame – frokost”

herre frokost smørrebrød restaurant kronborg københavn guide

“Når du skal nyde Restaurant Kronborgs imponerende herrefrokost, så ankom med en sund appetit, klar til al den pandestegte rødspættefilet med remoulade, ribbensteg med rødkål og sæsonens tatar, som du kan klare,” anbefaler journalist og foodie Alexandra Pereira i sin artikel om Københavns bedste smørrebrødsrestauranter.

“Tag med på en fortryllende, smagsfyldt (og måske en lille smule snapse-påvirket) rundtur til Danmarks nationalskat: Smørrebrød,” inviterer journalist og foodie par excellence Alexandra Pereira i det islandske magasin WOW.
Alexandra guider besøgende i København til sine favorit smørrebrødsrestauranter og besøgte os for at nyde en herrefrokost (der også fint kan nydes af kvinder).”Denne spisestue i indre by med hvid-og-grøn-ternede duge og velklædte tjenere er en københavner-institution for stamgæster og kulinariske kendere fra hele verden,” skriver Alexandra.
Hun tilføjer: ”Når du skal nyde Restaurant Kronborgs imponerende herrefrokost, så ankom med en sund appetit, klar til al den pandestegte rødspættefilet med remoulade, ribbensteg med rødkål og sæsonens tatar, som du kan klare.”

En ægte gentleman

Alexandra og hendes gæst kastede deres kærlighed på vores hjemmelavede snapse , og hun slutter historien som følger: ”Nyd frokosten over mindst to timer, før du triller videre ad den skæve, atmosfærefyldt gade som en ægte gentleman.”
Vi takker Alexandra for at være en ægte guttermand og anbefaler gerne, at du læser hele hendes guide til de bedste smørrebrødsrestauranter i København i magasinet WOW