BERLINGSKE & AOK NOMINERER: BYENS BEDSTE FROKOST 2019

byens bedste københavn frokost restaurant kronborg smørrebrød berlingske aok

”Detaljerne er i orden på Kronborg, hvad enten det handler om at stege en fiskefilet eller røre den bedste hjemmelavede mayonnaise,” lyder ekspertjuryens begrundelse for at nominere os til Berlingske & AOKs pris for BYENS BEDSTE FROKOST 19.

Dagbladet Berlingske og deres kulturtillæg AOK hylder hvert år mennesker, bygninger, åndehuller, barer og restauranter, der gør København til noget særligt.
En ekspertjury har udvalgt 20 kategorier, og i hver kategori har de nomineret fem potentielle ”byens bedste”.
Vi er glade og stolte over at være blevet nomineret til ”Byens Bedste Frokost 2019”.
Begrundelsen for nomineringen lyder: ”Når smørrebrødet er mest klassisk, er det detaljerne, som tæller. Og netop detaljerne er i orden på Kronborgs kælder hvad enten det handler om at stege en fiskefilet eller røre den bedste hjemmelavede mayonnaise.”

Ekspertjury og stemmer fra læserne

Ekspertjuryen består af gourmetredaktør Søren Frank, madskribent Søren Jacobsen Damm, kunst- og arkitekturanmelder Torben Weirup, teaterredaktør Jakob Steen Olsen, journalist Sine Gerstenberg og journalist Katrine Irminger Sonne fra Berlingske samt gæstedommerne arkitekt, debattør og studievært Ane Cortzen og radio- og tv-vært Chris Pedersen. Derudover kan avisens læsere (og andre interesserede) stemme på deres favoritter.
Juryens stemmer tæller for 50 % og læserstemmer tæller for 50 %, når de endelige vindere skal findes.
Læs gerne mere om Byens Bedste 2019 – og stem – på Berlingske.dk.
Du kan stemme frem til og med den 19. maj 2019.