”KØBENHAVNS BEDSTE SMØRREBRØD” TIL CCFF 2019

københavns bedste smørrebrød restaurant kronborg copenhagen cooking food festival

Vi er glade og stolte over at være blevet udvalgt til at deltage i ”Københavns Bedste Smørrebrød” til madfestivalen Copenhagen Cooking & Food Festival 2019 (billedet er fra den samme event i 2018).

Lørdag den 31. august 2019 sætter den populære madfestival Copenhagen Cooking & Food Festival (CCFF) fokus på FNs verdensmål nummer 11, som handler om ’Bæredygtige byer og lokalsamfund’.
Og hvad er så mere naturligt end at sætte fokus på festivalens hjemby, København, og byens måske vigtigste bidrag til dansk madkultur: Smørrebrød.
På Restaurant Kronborg er vi glade og stolte over at være blevet inviteret til at deltage med et af vores signaturstykker sammen med nogle af Københavns bedste smørrebrødsrestauranter: Restaurant Palægade, Selma Restaurant, Hallernes Smørrebrød, Restaurant Schønnemann og Aamanns.
Læs mere – og køb din billet til “Københavns bedste smørrebrød” – hos Copenhagen Cooking & Food Festival 2019.

Mere om Copenhagen Cooking & Food Festival

Madscenen i København har virkelig momentum for øjeblikket. To af byens mest anerkendte Michelinstjerne-restauranter er netop kommet med i toppen af listen over verdens bedste restauranter, og det vrimler med madoplevelser i alle prisniveauer, som får de mest kritiske madanmeldere til at klappe i hænderne af begejstring.
Copenhagen Cooking & Food Festival hylder i 10 dage den københavnske madscene og Danmark som madland. Her kan du se frem til at gå ombord i et væld af unikke madoplevelser. Omkring 90.000 madinteresserede gæster deltager hvert år i fejringen af den københavnske gastronomi, sæsonens råvarer og den gode spiseoplevelse.
I 2019 kommer festivalen til at foregå på to planer – Festivalpladsen og Cooking i Byen. Fra den 28. august til den 1. september omdanner festivalen Israels Plads til sit hjerte og centrum: Festivalpladsen. Mens Cooking i Byen er en paraply af madoplevelser udover det sædvanlige, der spreder sig til alle afkroge af København over 10 dage fra den 23. august til den 1. september 2019.
Læs mere – og køb billetter til dine favoritevents – på Copenhagen Cooking & Food Festival 2019.

Foto af Rasmus Flindt Pedersen