CAMPAYA GUIDER TIL TI AF DE BEDSTE RESTAURANTER I KØBENHAVN

smørrebrød danmarks nationalret guide bedste restauranter københavn

“Danmarks uofficielle nationalret,” kalder Jonathan Juul Pedersen smørrebrød i sin guide “De ti bedste caféer og restauranter i København” på Campaya.dk

”Essensen af dansk hygge smukt placeret på musselmalet porcelæn,” skriver Jonathan Juul Pedersen om vores smørrebrød i guiden ”Ti af de bedste caféer og restauranter i København” på Campaya.dk.
Jonathan uddyber: ”De folkekære anretninger er dog blevet løftet til nye gastronomiske højder, hvor Restaurant Kronborg har valgt at iføre det klassiske smørrebrød moderne klæder. Alt er med kant, med vinkel, med fremtoning.”

”Danmarks uofficielle nationalret”

Vi er glade og stolte over, at Jonathan har inkluderet os i denne udvalgte gruppe af caféer og restauranter; og er – sjovt nok – enige med ham, når han kalder smørrebrød for Danmarks uofficielle nationalret.
Derfor gør det os ekstra stolte, når Jonathan slutter beskrivelsen af Restaurant Kronborg med ordene: ”Det kan siges meget enkelt. Restaurant Kronborg er smagen af Danmark”.

Mere om Campaya.dk – og de bedste restauranter i København

Campaya.dk er en søgemaskine, der gør det lettere for dig at finde en feriebolig eller et sommerhus til din næste ferie. De har samlet det fulde udvalg på tværs af et meget stort antal udlejningsbureauer, så du slipper for besværet med at søge hele internettet igennem. Det klarer deres søgemaskine let og hurtigt for dig. Og så sørger de oven i købet for tips og inspiration til din ferie.
Læs mere om Campaya.dk og om ”Ti af de bedste caféer og restauranter i København”.