TRIPADVISOR: ”TILLYKKE MED JERES TRAVELLERS’ CHOICE-DIPLOM”

Smørrebrød, Restaurant Kronborg, København, TripAdvisor, Travellers’ Choice, Anmeldelse, Frokostrestaurant

TAK TIL ALLE de glade gæster, der har anmeldt os positivt på TripAdvisor, så vi har gjort os fortjent til det eftertragtede ”Travelles’ Choice”-diplom.

“Tillykke, Restaurant Kronborg. I har vundet et Travellers’ Choice-diplom,” skrev de flinke mennesker bag anmeldersitet TripAdvisor.

De fortsatte: ”Hvert år gennemtrawler vi anmeldelser, points og gemte indlæg fra rejsende over hele verden og benytter denne information til at belønne de allerbedste. I er del af en eksklusiv gruppe, der kontinuerligt har fået gode anmeldelser – Travellers’ Choice-vindere er blandt de 10 % bedst anmeldte forretninger på TripAdvisor.”

 

Hjemmelavet smørrebrød af høj kvalitet i København

TAK TIL ALLE de glade gæster, der har anmeldt os på TripAdvisor, så vi har gjort os fortjent til det eftertragtede ”Travellers’ Choice”-diplom.
Og selvfølgelig til Team Kronborg, der hele tiden gør deres bedste for, at vores gæster føler sig velkommen og får en hyggelig frokost med hjemmelavet, traditionelt dansk smørrebrød af høj kvalitet (og dejlige drikkevarer ;-)).
Vi glæder os til at hygge om vores stamgæster – og nye gæster – i mange år fremover.

Nyd en hyggelig frokost med smørrebrød

Hvis du selv har lyst til at nyde en hyggelig frokost med hjemmelavet, traditionelt dansk smørrebrød, anbefaler vi gerne, at du bestiller bord.