POLITIKEN GUIDER: ”HER FINDER DU KØBENHAVNS BEDSTE SMØRREBRØD”

Restaurant Kronborg, Smørrebrød, Frokost, Guide, København, Politiken, Ibyen, Julefrokost, 10 bedste

Vi er glade, stolte og taknemmelige over at være kommet med på Politiken/Ibyens liste over Københavns ti bedste smørrebrødsrestauranter.

”Juletid er højsæson for smørrebrød,” skriver Politikens gå-i-byen-tillæg, Ibyen, og guider dig til deres bud på Københavns ti bedste smørrebrødsrestauranter.

Fra det klassiske smørrebrød til det moderne

Ibyen viser dig vej til 10 frokostrestauranter, der på ”hver sin vis mestrer den højtbelagte spise – fra klassikerne til de helt nye på den københavnske smørrebrødsscene”.
Vi er glade og stolte over at være kommet med på listen som ”en gammel kending … med alle klassikerne på kortet” sammen med to andre garanter for veltillavet, traditionelt dansk smørrebrød, nemlig populære Restaurant Schønnemann og Told og Snaps.

De moderne frontløbere og enkelt frankofil

Guiden inkluderer byens nye gourmet-templer: Møntergade, Carl Nielsen og Meyers i Taarnet på Christiansborg samt de moderne frontløbere Aamanns, Selma og – vegetariske – Nabo Atelier.
Som den berømte rosin i pølseenden kommer ærkefranske Bar’Vin, der er begyndt at servere smørrebrødsversioner af deres franske klassikere.

Find inspiration til din næste smørrebrødsfrokost

Tak til Politiken – og tillykke til vores dygtige kollegaer.
Vi anbefaler dig gerne at finde inspiration til din næste smørrebrøds- eller julefrokost på Pol.dk.