Ny smørrebrødsbibel fra Ole Troelsø: ”Bogen om smørrebrød”

”Det er en god tid for smørrebrød,” skriver Ole Troelsø i sin nye bog ”Bogen om smørrebrød”. Vi er glade og stolte over at være med på Ole Troelsøs Top-10 liste over landets bedste smørrebrødsrestauranter

”Det er en god tid for smørrebrød,” skriver Ole Troelsø i sin nye bog ”Bogen om smørrebrød”. Vi er glade og stolte over at være med på Ole Troelsøs Top-10 liste over landets bedste smørrebrødsrestauranter.

“I disse år står smørrebrødet stærkere end nogensinde før,” fortæller Ole Troelsø, forfatter og gastronomiredaktør ved Børsen, i sin nye bog ”Bogen om smørrebrød”.
Ole Troelsø er Danmarks førende smørrebrødskender, og i ”Bogen om smørrebrød” følger han op på sin tidligere publikation ”Danmarks bedste smørrebrød” fra 2018.

Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter

I ”Bogen om smørrebrød” udvider Ole Troelsø sin liste fra Danmarks 10 bedste smørrebrødsrestauranter til hele 50 frokostrestauranter, der alle bliver vurderet på kriterierne mad, service, komfort, drikke, hygge og udvalg. Han har derudover udbygget bogen med flere opskrifter samt historier om de vigtigste råvarer: Brød, smør, pålæg, øl og snaps.

Kendte klassikere, moderne højdespringere og stjernerne fra provinsen

”Maden er naturligvis vigtigst,” fortæller Ole Troelsø, der ud fra ovenstående kriterier har udvalgt de ti restauranter, som han finder mest enestående.
Vi er på Restaurant Kronborg glade og stolte over at være med på denne Top-10 liste over landets bedste smørrebrødsrestauranter sammen med de kendte klassikere Restaurant Schønnemann, Lumskebugten, Told & Snaps samt de moderne højdespringere i København; Møntergade, Selma og Aamanns 1921 samt de nye stjerner fra provinsen: HOS og ANX.

Mere om ”Bogen om smørrebrød”

Vi anbefaler alle smørrebrødselskere at gå på opdagelse i Ole Troelsøs nye bog. Værket bærer tydeligt præg af hans store dedikation, hårde arbejde og kærligheden til Danmarks nationalspise: Smørrebrødet – og kan tjene som inspiration til gode frokostrestauranter i lang tid fremover.

”Bogen om smørrebrød” kom på gaden den 15. november 2020; bogen koster kr. 395,-, og kan købes på Restaurant Kronborg hver dag i åbningstiden (så længe lager haves).