Aften

Vi elsker smørrebrød og har – bortset fra ugerne op til jul med masser af julefrokoster – udelukkende åbent til frokost.

Dog åbner vi gerne op om aftenen, hvis du ønsker at forkæle en udvalgt gruppe gæster med smørrebrød eller dine yndlingsretter fra det klassiske danske køkken.

Det kan være et privat selskab i forbindelse med fødselsdag, bryllup eller konfirmation; eller fordi dit firma ønsker at holde et hyggeligt arrangement for personale eller forretningsforbindelser, for eksempel udenlandske gæster.

Derudover åbner vi med jævne mellemrum op for aftengæster, hvis vi har en mindre gruppe til aftenspisning og til særlige Københavnerevents.

Aftenåbent lørdag den 26. maj og fredag den 8. juni 2018

Vi har et par mindre selskaber lørdag den 26. maj og fredag den 8. juni 2018 og udvider derfor vores åbningstid til kl. 11.00-21.00.
Vi lokker som altid med vores populære smørrebrød, årstidens platte og “herrefrokost”-menuen.
Bestil gerne bord.

Mortensaften 2018

Lørdag den 10. november 2018 serverer vi klassisk dansk andesteg for at markere mortensaften.
Læs mere om mortensaften 2018

Julefrokoster om aftenen

Fra lørdag den 11. november til fredag den 22. december 2017 udvider vi vores åbningstid til 11.00-23.00 mandag til lørdag og serverer en klassisk dansk julefrokost.
Læs mere om vores Traditionelle dansk julefrokost

Kulturnat 2018

For at fejre kulturnatten fredag den 12. oktober 2018 udvider vi åbningstiden til kl. 22.00 og serverer en 3-retters menu samt smørrebrød fra kortet og tavlen.
Læs mere om vores menu til Kulturnat 2018.

Aftenselskaber

Du er velkommen til at booke vores hyggelige lokaler med det åbne ildsted, hjemmelavet mad og venlig betjening til dit private selskab eller firmaarrangement med op til 70 gæster.

Vi serverer ofte smørrebrød til private selskaber og firmaarrangementer, men byder ligeså gerne på varme retter fra det klassiske danske køkken.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at holde dit selskab på Restaurant Kronborg, så send en mail med navn, telefonnummer og foretrukne dato til reservation@restaurantkronborg.dk