En klassisk dansk herrefrokost kalder både på delikate fiskeretter (gerne med akvavit), mere robuste kødretter (til den mørke specialøl) og kraftig ost (gerne med mere akvavit …).
Vores herrefrokost kræver en sund appetit og et par afslappede timer, der kun kan blive hyggelige, hvorefter de gerne bliver ganske festlige …
Frokosten bliver serveret på fade af tre omgange
Branteviksild – klassisk svensk sild, marineret i friske krydderurter
Stegt saltsild med bløde løg, rødbeder og sennep
Pandestegt rødspættefilet med remoulade
Ferskrøget laks med råmarineret fennikel og creme af rygeost
–
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg med rødkål og surt
Årstidens tatar
–
Gammelost med rom, sky og løg
Inklusive rugbrød, hvidt brød, smør og andefedt
Per person DKK 449
Røget ål med lun røræg
Per person + DKK 95
Kaffe og petitfours
Per person + DKK 79
Kontakt os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker at bestille bord eller at høre mere om en eller flere af menuerne.