klassisk dansk herrefrokost restaurant kronborg københavn øl akvavit

 

En klassisk dansk herrefrokost kalder både på delikate fiskeretter (gerne med akvavit), mere robuste kødretter (til den mørke specialøl) og kraftig ost (gerne med mere akvavit …).
Vores herrefrokost kræver en sund appetit og et par afslappede timer, der kun kan blive hyggelige, hvorefter de gerne bliver ganske festlige …
Frokosten bliver serveret på fade af tre omgange

Branteviksild – klassisk svensk sild, marineret i friske krydderurter
Stegt saltsild med bløde løg, rødbeder og sennep
Pandestegt rødspættefilet med remoulade
Ferskrøget laks med råmarineret fennikel og creme af rygeost
-
Tartelet med høns i asparges
Lun ribbensteg
med rødkål og surt
Årstidens tatar
-
Gammelost med rom, sky og løg

Inklusive rugbrød, hvidt brød, smør og andefedt

Per person DKK 379

Røget ål med lun røræg

Per person + DKK 75

Kaffe og petitfours

Per person + DKK 59

Kontakt os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker at bestille bord eller at høre mere om en eller flere af menuerne.