copenhagen cooking smørrebrød dansk sommer traditionelt klassisk smagen af københavn frokost restaurant kronborg
Vi har komponeret en smørrebrødsmenu med fire klassiske stykker smørrebrød og lidt sødt til den populære madfestival Copenhagen Cooking 2015.
Menuen er inspireret af den danske sommer og baseret på nogle af sæsonens bedste, lokale råvarer. Eftersom smørrebrødsmenuen indeholder nogle af vores stamgæsters favoritter, tillader vi os at sige, at den smager af København ;-))

Vores smørrebrødsmenu består af
- hjemmesaltede sild, serveret med ”smilende” æg og en creme af æbler og purløg
- pandestegt rødtungefilet med dildnaise og håndpillede rejer
- rørt tatar, toppet med rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
- Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot
- chokoladetrøffel

Smørrebrødsmenuen skal bestilles af minimum to personer.

Ægte livsnydere vælger selvfølgelig at supplere vores smørrebrødsmenu med en øl- og snapsemenu.
Ceske Böhmer
New York Lager
King’s County Brown
Bombay Pale Ale
Sherry Akvavit

Drikkevaremenuen skal bestilles af minimum to personer.

Tid: Den 21. & 22. samt 28. og 29. august 2015 – kl. 12.00 eller kl. 14.15
Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 K
Pris: Smørrebrødsmenu 249,- kroner per person, øl- og snapsemenu 160,- kroner per person
Billetter: Køb billetter på Billetto.dk

Eller kontakt os for mere information om menuen på kontakt@restaurantkronborg.dk

Mere om Copenhagen Cooking 2015
Copenhagen Cooking 2015 – Skandinaviens største madfestival – fejrer den nordiske kulinariske arv,  i år blandt andet med temaet ”Taste of Copenhagen”, fra fredag den 21. til søndag den 30. august 2015.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2015.