smørrebrød sæsonens bedste lokale råvarer menu Copenhagen cooking food festival københavn frokost

Smørrebrød er en gammel, unik dansk tradition, der i disse år bliver revitaliseret.
Til den populære madfestival Copenhagen Cooking & Food 2016 forkælede vi vores gæster med en særlig festivalmenu, hvor det hjemmelavede, klassiske smørrebrød fik tilført ny energi og velsmag fra de bedste af sæsonens lokale råvarer.

Smørrebrødsmenuen bestod af
- hjemmesaltede sild, marineret i sommergrønt og solbær
- pandestegt rødtungefilet med ”dildnaise” og håndpillede rejer
- rørt tatar, toppet med svampecreme og sprøde chips af rodfrugter
- Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot

Ægte livsnydere valgte selvfølgelig at supplere smørrebrødsmenuen med vores øl- og snapsemenu.

Ceske Böhmer
Solbærakvavit
New York Lager
King’s County Brown
Bombay Pale Ale

(Drikkevaremenuen skulles bestilles af minimum to personer)

Tid
Fredag den 26., lørdag den 27. og søndag den 28. august – kl. 12.00 eller 14.30

Sted
Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 København K

Pris
Smørrebrødsmenu DKK 259 per person
Øl- og snapsemenu DKK 170 per person

Du er velkommen til at kontakte os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker mere information om menuen.

Copenhagen Cooking & Food Festival 2017
Copenhagen Cooking & Food Festival er nordens mest toneangivende madsfestival. Festivalen hylder sæsonens råvarer og kulinariske oplevelser med alle, der elsker mad.
Festivalen løber fra fredag den 18. til søndag den 27. august 2017 .
Find mere information om Copenhagen Cooking & Food Festival 2017.