smørrebrød sæsonens bedste lokale råvarer menu Copenhagen cooking food festival københavn frokost

Smørrebrød er en gammel, unik dansk tradition, der i disse år bliver revitaliseret.
Til den populære madfestival Copenhagen Cooking & Food forkæler vi vores gæster med en særlig festivalmenu, hvor det hjemmelavede, klassiske smørrebrød får tilført ny energi og velsmag fra de bedste af sæsonens lokale råvarer.

Smørrebrødsmenuen består af
- hjemmesaltede sild, marineret i sommergrønt og solbær
- pandestegt rødtungefilet med ”dildnaise” og håndpillede rejer
- rørt tatar, toppet med svampecreme og sprøde chips af rodfrugter
- Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot

Ægte livsnydere vælger selvfølgelig at supplere smørrebrødsmenuen med vores øl- og snapsemenu.

Ceske Böhmer
Solbærakvavit
New York Lager
King’s County Brown
Bombay Pale Ale

(Drikkevaremenuen skal bestilles af minimum to personer)

Tid
Fredag den 26., lørdag den 27. og søndag den 28. august – kl. 12.00 eller 14.30

Sted
Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 København K

Pris
Smørrebrødsmenu DKK 259 per person
Øl- og snapsemenu DKK 170 per person

Billetter
Køb billetter på Madbillet.dk (billetterne bliver sat til salg den 1. juni 2016)

Du er velkommen til at kontakte os på reservation@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker mere information om menuen.

Mere om Copenhagen Cooking & Food Festival 2016
Copenhagen Cooking & Food Festival er nordens mest toneangivende madsfestival. Festivalen hylder sæsonens råvarer og kulinariske oplevelser med alle, der elsker mad.
Festivalen løber fra fredag den 19. til søndag den 28. august 2016 og har i år temaet ”Breaking the new”.
Find mere information om Copenhagen Cooking & Food Festival 2016.