Smørrebrød med et twist til Copenhagen Cooking 2014

Tvistet frokostplatte til madfestival Copenhagen Cooking 2013 nordisk sommer smørrebrød dansk frokost restaurant kronborg fotograf chris tonnesen

Vi lader os inspirere af sensommerens bedste nordiske råvarer og twister den traditionelle danske frokostplatte til madfestivalen Copenhagen Cooking 2014.

Smørrebrød med et twist og udvalgte gourmetøl til Copenhagen Cooking 2014

Til Copenhagen Cooking 2014 kombinerer vi et par af stamgæsternes favoritter med et par nyfortolkede klassikere og forkæler vores gæster med en twistet version af den klassisk danske frokostplatte – alt sammen inspireret af sensommerens bedste nordiske råvarer.
Den twistede frokostplatte består af:
- glarmestersild med sommergrønt
- pandestegt rødspættefilet med urtecreme
- røget laks med råmarineret fennikel og creme af rygeost
- honningglaseret flæsk med pandestegte æbler
- gravet kalvefilet med kirsebærkompot
- høost med hybenkompot
- lidt sødt til ganen
Den tvistede frokostplatte bliver serveret ad tre omgange og kommer til sin fulde ret med øl udvalgt af ølambassadør Kasper Larsen fra Nørrebro Bryghus.

Tid: Den 22.-30. august 2014 (undtagen søndage) – kl. 11-17
Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 K
Pris: Platte 245,- kroner, ølmenu 160,- kroner
Reservation: reservation@restaurantkronborg.dk

NB Kun mod forudbestilling – minimum 2 kuverter.

Mere om smørrebrød med et twist
Læs gerne, hvad madjournalist Mikkel Bækgaard skrev om vores twistede frokosplatte til Copenhagen Cooking 2013 – smørrebrød inspireret af nordisk sommer.

Mere om Copenhagen Cooking 2014
Copenhagen Cooking 2014 – Skandinaviens største madfestival – fejrer den nordiske kulinariske arv fra den 22. til den 31. august 2014.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2014 (winter edition).

Foto af Chris Tonnesen