2014.WEB.Restaurant Kronborg_fem stykker smørrebrød med nordisk sommer_Foto Martin KaufmannVi har været i tænkeboks for at fange essensen af nordisk sommer og få den på tallerkenen som smørrebrød for at fejre den populære madfestival Copenhagen Cooking 2014.
Resultatet er blevet en 5-retters smørrebrødsmenu (ok, vi snyder lidt med desserten …) lavet med omhu og nogle af sæsonens bedste råvarer.

Vores smørrebrødsmenu består af
- sild, marineret med havtorn og honning
- pandestegt rødtungefilet med blommekompot
- kalvefilet, gravet med solbærsnaps, serveret med creme af rygeost
- hø-ost med hybenkompot
- fragilité med creme af sommerbær

Ægte livsnydere vælger selvfølgelig at supplere vores smørrebrødsmenu med vores øl- og snapsemenu.

Tid: Den 22.-30. august 2014 (undtagen søndag) – kl. 11-17
Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 K
Pris: Platte 245,- kroner, øl- og snapsemenu 160,- kroner
Billetter: Køb billetter på Billetto.dk
Eller reserver bord på reservation@restaurantkronborg.dk

Mere om Copenhagen Cooking 2014
Copenhagen Cooking 2014 – Skandinaviens største madfestival – fejrer den nordiske kulinariske arv, i år med temaet ”Taste of Emotions”, fra fredag den 22. til søndag den 31. august 2014.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2014.

Foto af Martin Kaufmann