copenhagen cooking smørrebrød dansk sommer traditionelt klassisk smagen af københavn frokost restaurant kronborg
Vi havde komponeret en smørrebrødsmenu med fire klassiske stykker smørrebrød og lidt sødt til den populære madfestival Copenhagen Cooking 2015.
Menuen var inspireret af den danske sommer og baseret på nogle af sæsonens bedste, lokale råvarer. Eftersom smørrebrødsmenuen indeholdt nogle af vores stamgæsters favoritter, tillader vi os at sige, at den smager af København ;-))

Vores smørrebrødsmenu bestod af
- hjemmesaltede sild, serveret med ”smilende” æg og en creme af æbler og purløg
- pandestegt rødtungefilet med dildnaise og håndpillede rejer
- rørt tatar, toppet med rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
- Rød løber fra Arla Unika med hybenkompot
- chokoladetrøffel

Ægte livsnydere valgte selvfølgelig at supplere vores smørrebrødsmenu med en øl- og snapsemenu.
Ceske Böhmer
New York Lager
King’s County Brown
Bombay Pale Ale
Paradisæble-hindbærakvavit

(minimum to personer)

Tid: Den 21. & 22. samt 28. og 29. august 2015 – kl. 12.00 eller kl. 14.15
Sted: Restaurant Kronborg, Brolæggerstræde 12, 1211 K
Pris: Smørrebrødsmenu 259,- kroner per person, øl- og snapsemenu 160,- kroner per person

Kontakt os på kontakt@restaurantkronborg.dk, hvis du ønsker mere information om menuen.

Mere om Copenhagen Cooking
Copenhagen Cooking fejrer den nordiske kulinariske arv,  i 2015. blandt andet med temaet ”Taste of Copenhagen”
I 2016 finder festivalen sted fra fredag den 19. til søndag den 28. august.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2016.