2014.WEB.Restaurant Kronborg_fem stykker smørrebrød med nordisk sommer_Foto Martin KaufmannVi havde været i tænkeboks for at fange essensen af nordisk sommer og få den på tallerkenen som smørrebrød for at fejre den populære madfestival Copenhagen Cooking 2014.
Resultatet blev en 5-retters smørrebrødsmenu (ok, vi snød lidt med desserten …) lavet med omhu og nogle af sæsonens bedste råvarer.

Vores smørrebrødsmenu bestod af
- sild, marineret med havtorn og honning
- pandestegt rødtungefilet med blommekompot
- kalvefilet, gravet med solbærsnaps, serveret med creme af rygeost
- hø-ost med hybenkompot
- fragilité med creme af sommerbær

Ægte livsnydere valgte selvfølgelig at supplere vores smørrebrødsmenu med vores øl- og snapsemenu.

Mere om Copenhagen Cooking 2015
Copenhagen Cooking 2015 – Skandinaviens største madfestival – fejrer den nordiske kulinariske arv fra fredag den 21. til søndag den 30. august 2015.
Find mere information om Copenhagen Cooking 2015.

Foto af Martin Kaufmann