Sild

Branteviksild aromatisk sild med friske krydderurter: 89
Gammeldags modnede marinerede sild
med løg og kapers: 85
Gammeldags modnede kryddersild med løg og kapers: 85
Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers: 95
Kronborgs lune stegte sild i lage med bløde løg og kapers: 95
Christiansøpigens sild med løg og kapers: 99
Kronborgs “snapsemad” – kartofler med marineret sild, mayonnaise, friske krydderurter og rødløg: 99
Sildetallerken med krydder-, karry- og lun stegt sild: 149
Saltstegt sild med rødbeder, sennep og bløde løg 99

Fisk & rejer

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron: 119
Pandestegt rødspættefilet
med håndpillede grønlandske rejer, “dildnaise” og citron: 129
Grønlandske rejer
(håndpillede) med mayonnaise og citron: 119
“Skagenstoast”
rejesalat på smørstegt lyst brød: 119
Kronborgs gravad laks
på friske krydderurter, med limecreme 109
Kronborgs rimmede laks
med æble-sellericreme 109
Røget hellefisk med lun røræg: 129
Ferskrøget laks
med lun røræg: 125
Ferskrøget laks med sprød fennikel og rygeostcreme 125
Røget ål med lunt røræg: 149
Kronborgs laksefrikadeller med remoulade og citron: 99

Kød

Pandestegt kalvelever med tørsaltet bacon og surt: 119
Lun sprængt kalvetunge
med pickles og frisk peberrod: 95
Lun leverpostej
medtørsaltet bacon, rødbeder og champignons: 89
Roastbeef med sprøde løg, remoulade, peberrod og agurkesalat: 99
Roastbeef med spejlæg, bløde løg og agurkesalat: 105
Lune frikadeller
med rødkål og surt: 89
Lun ribbenssteg med rødkål og surt: 99
Mørbradbøf
med champignons á la crème og syltede agurker: 119
Kalvebryst med flødepeberrod og pickles: 95
Tatar
med æggeblomme og hele molevitten: 129
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten: 149
Dyrlægens natmad – Klassikeren med salt kød, leverpostej, rødløg, karse og sky: 99

Fjerkræ & grønt

Hønsesalat med champignons og tørsaltet bacon: 99
Kartoffelmad
med tørsaltet bacon, mayonnaise og løg: 89
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild 95

Ost

Vesterhavsost med frugtkompot: 85
Gammelost – serveret med rom,
fedt, sky og løg: 85
Friturestegt Camembert med solbærsyltetøj: 85
Blå Kornblomst (dansk blåskimmelost) med løg og æggeblomme: 85

Sødt

Mandelkage med moccacreme: 69