Sild

Branteviksild aromatisk sild med friske krydderurter: 75
Gammeldags modnede marinerede sild
med løg og kapers: 75
Gammeldags modnede kryddersild med løg og kapers: 75
Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers: 79
Kronborgs lune stegte sild i lage med bløde løg og kapers: 85
Christiansøpigens sild med løg og kapers: 85
Kronborgs “snapsemad” – kartofler med marineret sild, mayonnaise, friske krydderurter og rødløg: 95
Sildetallerken med krydder-, karry- og lun stegt sild: 139
Saltstegt sild med rødbeder, sennep og bløde løg 89

Fisk & rejer

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron: 115
Pandestegt rødspættefilet
med håndpillede grønlandske rejer, “dildnaise” og citron: 125
Grønlandske rejer
(håndpillede) med mayonnaise og citron: 115
“Skagenstoast”
rejesalat på smørstegt lyst brød: 115
Kronborgs gravad laks
på friske krydderurter, med limecreme 99
Kronborgs rimmede laks
med æble-sellericreme: 99
Røget hellefisk med lun røræg: 125
Ferskrøget laks
med lun røræg: 119
Ferskrøget laks med sprød fennikel og rygeostcreme 119
Røget ål med lunt røræg: 139
Kronborgs laksefrikadeller med remoulade og citron: 95

Kød

Pandestegt kalvelever med tørsaltet bacon og surt: 109
Lun sprængt kalvetunge
med pickles og frisk peberrod: 89
Lun leverpostej
medtørsaltet bacon, rødbeder og champignons: 85
Roastbeef med sprøde løg, remoulade, peberrod og agurkesalat: 95
Roastbeef med spejlæg, bløde løg og agurkesalat: 99
Lune frikadeller
med rødkål og surt: 89
Lun ribbenssteg med rødkål og surt: 95
Mørbradbøf
med champignons á la crème og syltede agurker: 109
Kalvebryst med flødepeberrod og pickles: 95
Tatar
med æggeblomme og hele molevitten: 115
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten: 129
Dyrlægens natmad – Klassikeren med salt kød, leverpostej, rødløg, karse og sky: 95

Fjerkræ & grønt

Hønsesalat med champignons og tørsaltet bacon: 95
Kartoffelmad
med tørsaltet bacon, mayonnaise og løg: 89
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild 89

Ost

Vesterhavsost med frugtkompot: 79
Gammelost – serveret med rom,
fedt, sky og løg: 79
Friturestegt Camembert med solbærsyltetøj: 79
Blå Kornblomst (dansk blåskimmelost) med løg og æggeblomme: 79

Sødt

Mandelkage med moccacreme og bær: 69