Sild
Branteviksild aromatisk sild med friske krydderurter: 95
Gammeldags modnede marinerede sild med løg og kapers: 89
Gammeldags modnede kryddersild med løg og kapers: 89
Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers: 99
Kronborgs lune stegte sild i lage med bløde løg og kapers: 99
Christiansøpigens sild med løg og kapers: 99
Kronborgs “snapsemad” – kartofler med marineret sild, mayonnaise, friske krydderurter og rødløg: 105
Sildetallerken med krydder-, karry- og lun stegt sild: 159
Saltstegt sild med rødbeder, sennep og bløde løg 99
Fisk & rejer
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron: 129
Pandestegt rødspættefilet med håndpillede grønlandske rejer, “dildnaise” og citron: 139
Grønlandske rejer (håndpillede) med mayonnaise og citron: 125
“Skagenstoast” rejesalat på smørstegt lyst brød: 129
Kronborgs gravad laks på friske krydderurter, med limecreme 115
Kronborgs rimmede laks med æble-sellericreme 115
Røget hellefisk med lun røræg: 139
Ferskrøget laks med lun røræg: 139
Ferskrøget laks med sprød fennikel og rygeostcreme 139
Røget ål med lunt røræg: 155
Kronborgs laksefrikadeller med remoulade og citron: 105
Kød
Pandestegt kalvelever med tørsaltet bacon og surt: 119
Sprængt kalvetunge med pickles og peberrodscreme: 99
Lun leverpostej medtørsaltet bacon, rødbeder og champignons: 95
Roastbeef med sprøde løg, remoulade, peberrod og agurkesalat: 105
Roastbeef med spejlæg, bløde løg og agurkesalat: 115
Lune frikadeller med rødkål og surt: 95
Lun ribbenssteg med rødkål og surt: 99
Mørbradbøf med champignons á la crème og syltede agurker: 125
Kalvebryst med flødepeberrod og pickles: 99
Tatar med æggeblomme og hele molevitten: 139
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten: 149
Dyrlægens natmad – Klassikeren med salt kød, leverpostej, rødløg, karse og sky: 99
Fjerkræ & grønt
Hønsesalat med champignons og tørsaltet bacon: 99
Kartoffelmad med tørsaltet bacon, mayonnaise og løg: 95
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild 99
Vegansk
Broccolifrikadeller med hvidløgsmayonnaise og rødkålssalat: 119
Svampepostej med rødbeder og surt: 109
Avokado på ristet rugbrød med koriander og urtesalat: 139
Ost
Vesterhavsost med frugtkompot: 95
Gammelost – serveret med rom, fedt, sky og løg: 95
Friturestegt Camembert med solbærsyltetøj: 95
Blå Kornblomst (dansk blåskimmelost) med løg og æggeblomme: 95
Sødt
Chokoladekage med råsyltede bær og vaniljeis: 79
Traditionel Æblekage med smørristet rasp og portvin: 69
Petit Four: 39