Sild
Branteviksild aromatisk sild med friske krydderurter: 99
Gammeldags modnede marinerede sild med løg og kapers: 95
Gammeldags modnede kryddersild med løg og kapers: 95
Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers: 105
Kronborgs lune stegte sild i lage med bløde løg og kapers: 109
Christiansøpigens sild med løg og kapers: 119
Kronborgs “snapsemad” – kartofler med marineret sild, mayonnaise, friske krydderurter og rødløg: 109
Sildetallerken med krydder-, karry- og lun stegt sild: 164
Saltstegt sild med rødbeder, sennep og bløde løg: 105
Fisk & rejer
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron: 139
Pandestegt rødspættefilet med håndpillede grønlandske rejer, “dildnaise” og citron: 149
Grønlandske rejer (håndpillede) med mayonnaise og citron: 139
“Skagenstoast” rejesalat på smørstegt lyst brød: 145
Kronborgs gravad laks på friske krydderurter, med limecreme 135
Kronborgs rimmede laks med æble-sellericreme 135
Røget hellefisk med lun røræg: 139
Ferskrøget laks med lun røræg: 149
Ferskrøget laks med sprød fennikel og rygeostcreme 149
Røget ål med lunt røræg: 164
Kronborgs laksefrikadeller med remoulade og citron: 125
Kød
Pandestegt kalvelever med tørsaltet bacon og surt: 129
Sprængt kalvetunge med pickles og peberrodscreme: 109
Lun leverpostej medtørsaltet bacon, rødbeder og champignons: 105
Roastbeef med sprøde løg, remoulade, peberrod og agurkesalat: 115
Roastbeef med spejlæg, bløde løg og agurkesalat: 119
Lune frikadeller med rødkål og surt: 105
Lun ribbenssteg med rødkål og surt: 109
Mørbradbøf med champignons á la crème og syltede agurker: 129
Kalvebryst med flødepeberrod og pickles: 109
Tatar med æggeblomme og hele molevitten: 139
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten: 149
Dyrlægens natmad – Klassikeren med salt kød, leverpostej, rødløg, karse og sky: 109
Fjerkræ & grønt
Hønsesalat med champignons og tørsaltet bacon: 109
Kartoffelmad med tørsaltet bacon, mayonnaise og løg: 99
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild: 115
Vegansk
Broccolifrikadeller med hvidløgsmayonnaise og rødkålssalat: 119
Svampepostej med rødbeder og surt: 109
Avokado på ristet rugbrød med koriander og urtesalat: 139
Ost
Vesterhavsost med frugtkompot: 99
Gammelost – serveret med rom, fedt, sky og løg: 109
Friturestegt Camembert med solbærsyltetøj: 109
Blå Kornblomst (dansk blåskimmelost) med løg og æggeblomme: 99
Sødt
Chokoladekage med råsyltede bær og vaniljeis: 89
Traditionel Æblekage med smørristet rasp og portvin: 79
Petit Four: 39