Sild

Branteviksild aromatisk sild med friske krydderurter: 95
Gammeldags modnede marinerede sild
med løg og kapers: 89
Gammeldags modnede kryddersild med løg og kapers: 89
Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers: 99
Kronborgs lune stegte sild i lage med bløde løg og kapers: 99
Christiansøpigens sild med løg og kapers: 99
Kronborgs “snapsemad” – kartofler med marineret sild, mayonnaise, friske krydderurter og rødløg: 105
Sildetallerken med krydder-, karry- og lun stegt sild: 159
Saltstegt sild med rødbeder, sennep og bløde løg 99

Fisk & rejer

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron: 129
Pandestegt rødspættefilet
med håndpillede grønlandske rejer, “dildnaise” og citron: 139
Grønlandske rejer
(håndpillede) med mayonnaise og citron: 125
“Skagenstoast”
rejesalat på smørstegt lyst brød: 129
Kronborgs gravad laks
på friske krydderurter, med limecreme 115
Kronborgs rimmede laks
med æble-sellericreme 115
Røget hellefisk med lun røræg: 139
Ferskrøget laks
med lun røræg: 139
Ferskrøget laks med sprød fennikel og rygeostcreme 139
Røget ål med lunt røræg: 155
Kronborgs laksefrikadeller med remoulade og citron: 105

Kød

Pandestegt kalvelever med tørsaltet bacon og surt: 119
Sprængt kalvetunge
med pickles og peberrodscreme: 99
Lun leverpostej
medtørsaltet bacon, rødbeder og champignons: 95
Roastbeef med sprøde løg, remoulade, peberrod og agurkesalat: 105
Roastbeef med spejlæg, bløde løg og agurkesalat: 115
Lune frikadeller
med rødkål og surt: 95
Lun ribbenssteg med rødkål og surt: 99
Mørbradbøf
med champignons á la crème og syltede agurker: 125
Kalvebryst med flødepeberrod og pickles: 99
Tatar
med æggeblomme og hele molevitten: 139
Pariserbøf med æggeblomme og hele molevitten: 149
Dyrlægens natmad – Klassikeren med salt kød, leverpostej, rødløg, karse og sky: 99

Fjerkræ & grønt

Hønsesalat med champignons og tørsaltet bacon: 99
Kartoffelmad
med tørsaltet bacon, mayonnaise og løg: 95
Æg med håndpillede rejer, mayonnaise, citron og dild 99

Vegansk

Broccolifrikadeller med hvidløgsmayonnaise og rødkålssalat: 119
Svampepostej med rødbeder og surt: 109
Avokado på ristet rugbrød med koriander og urtesalat: 139

Ost

Vesterhavsost med frugtkompot: 95
Gammelost – serveret med rom,
fedt, sky og løg: 95
Friturestegt Camembert med solbærsyltetøj: 95
Blå Kornblomst (dansk blåskimmelost) med løg og æggeblomme: 95

Sødt

Chokoladekage med råsyltede bær og vaniljeis: 79
Traditionel Æblekage med smørristet rasp og portvin: 69
Petit Four: 39