Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til sommerplatten (på billedet) er første servering purløgssild med  “smilende æg”, laks gravet med årstidens krydderurter og lime samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Efterårsplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har kombineret stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponeret en lækker efterårsplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Sild marineret i havtorn og honning
Laks, gravet med årstidens krydderurter og lime
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Tartelet med høns i asparges
Ribbensteg med rødkål og “surt”
-
“Høost” med hybenkompot

Platten koster 259,- kroner per person

Efterårsplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket fadøl fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

 

Ret til ændringer forbeholdes.