Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til forårsplatten (på billedet) er første servering sæsonens sild med  “smilende æg”, gravet laks med limecreme samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Juleplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef har kombineret stamgæsternes favoritter med julens delikatesser og komponeret en lækker juleplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Julesild
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Kronborgs gravet laks med limecreme
-
Ribbensteg med rødkål og “surt”
Konfiteret and med rødkål og “surt”
-
Vesterhavsost med kompot

Platten koster 289,- kroner per person

Juleplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket fadøl fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

 

Ret til ændringer forbeholdes.