Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til sommerplatten (på billedet) er første servering purløgssild med  “smilende æg”, laks gravet med årstidens krydderurter og lime samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Juleplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har kombineret stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponeret en lækker juleplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Karrysild med “smilende” æg
Laks, gravet med årstidens krydderurter og lime
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Konfiteret andelår med rødkål og “surt”
Ribbensteg med rødkål og “surt”
-
“Høost” med kompot

Platten koster 289,- kroner per person

Juleplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket julebryg fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

 

Ret til ændringer forbeholdes.