Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til forårsplatten (på billedet) er første servering sæsonens sild med  “smilende æg”, gravet laks med limecreme samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Juleplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef kombinerer stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponerer en lækker juleplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Karrysild med ‘smilende’ æg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Kronborgs gravet laks med limecreme
-
Ribbensteg med rødkål og “surt”
Konfiteret andelår med rødkål
-
Vesterhavsost med kompot

Platten koster 299,- kroner per person

Juleplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket fadøl fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg juleakvavit eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

Vi forbeholder os retten til at ændre i plattens sammensætning uden forudgående varsel.

 

Ret til ændringer forbeholdes.