Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. På billedet er første servering sæsonens sild med  “smilende æg”, gravet laks med limecreme samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

Vinterplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenteam kombinerer stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponerer en lækker sommerplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Sæsonens sild
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Kronborgs gravad laks med limecreme

Ribbensteg med rødkål og “surt”
Tartelet med høns i asparges

Hø-ost med kompot

Platten koster 339,- kroner per person

Efterårsplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket fadøl fra Nørrebro Bryghus og en “fornuftig” akvavit, for eksempel vores Kronborg Akvavit eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

Ret til ændringer forbeholdes.