Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til forårsplatten (på billedet) er første servering sild med ramsløgscreme og “smilende æg”, laks gravet med friske urter og lime samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Juleplatte med højtidens delikatesser
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har fundet stamgæsternes favoritter fra julefrokostmenuen og komponeret en lækker juleplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers
Kronborgs rimmede laks med æble-sellericreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Konfiteret andelår med rødkål
Ribbenssteg med rødkål & surt
-
Vesterhavsost med frugtkompot

Platten koster 289,- kroner per person

Juleplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en julebryg fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.