Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til forårsplatten (på billedet) er første servering ramsløgsild med  “smilende æg”, gravet laks med limecreme samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Forårsplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har kombineret stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponeret en lækker forårsplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Sild i ramsløgscreme med “smilende” æg
Gravet laks med limecreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Tartelet med høns i asparges
Ribbensteg med rødkål og “surt”
-
“Høost” med rabarberkompot

Platten koster 269,- kroner per person

Forårsplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket julebryg fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

 

Ret til ændringer forbeholdes.