Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til forårsplatten (på billedet) er første servering sild med ramsløgscreme og “smilende æg”, laks gravet med friske urter og lime samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Efterårsplatte med årstidens delikatesser og et par klassikere
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har ladet sig inspirere af årstidens bedste råvarer og stamgæsternes favoritter til at komponere en lækker efterårsplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Sild med purløgscreme og “smilende” æg
Kronborgs rimmede laks med æble-sellericreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Tartelet med høns i asparges
Ribbenssteg med rødkål & surt
-
Høost med hybenkompot

Platten koster 259,- kroner per person

Efterårsplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en New York Lager fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.