Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til efterårsplatten (på billedet) er første servering sæsonens sild med  “smilende æg”, gravet laks med limecreme samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Vinterplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef har kombineret stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponeret en lækker vinterplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Karrysild med løg, kapers og “smilende” æg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Frisk, kogt torskerogn med håndpillede rejer og mayonnaise
-
Ribbensteg med rødkål og “surt”
Tartelet med høns i asparges
-
Brie de Meaux med kompot

Platten koster 279,- kroner per person

Vingerplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænket fadøl fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

 

Ret til ændringer forbeholdes.