Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til efterårsplatten (på billedet) er første servering sæsonens sild med  “smilende æg”, gravet laks med limecreme samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Juleplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har kombineret stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponeret en lækker juleplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Karrysild med løg, kapers og “smilende” æg
Rimmet laks med æble-sellericreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Konfiteret andelår med rødkål og “surt”
Ribbensteg med rødkål og “surt”
-
Vesterhavsost med frugtkompot

Platten koster 289,- kroner per person

Efterårsplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en velskænketjulebryg fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.

 

Ret til ændringer forbeholdes.