Vores tavle viser køkkenchefens kreative indfald med sæsonens bedste råvarer – for eksempel årstidens platte.

frokot smørrebrød restaurant kronborg København

Vi serverer vores platter af tre omgange. Til forårsplatten (på billedet) er første servering sild med ramsløgscreme og “smilende æg”, laks gravet med friske urter og lime samt pandestegt rødspættefilet med remoulade.

 

Vinterplatte med sæsonens delikatesser
Vores køkkenchef Jimmi Bengtsson har kombineret stamgæsternes favoritter med sæsonens delikatesser og komponeret en lækker vinterplatte.
Platten bliver serveret af tre omgange.

Karrysild med “smilende” æg, løg og kapers
Frisk, kogt torskerogn med mayonnaise og friskpillede grønlandske rejer
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Tartelet med høns i asparges
Ribbenssteg med rødkål & surt
-
Høost med frugtkompot

Platten koster 259,- kroner per person

Vinterplatten – eller vores á la carte smørrebrød – smager ekstra godt med en julebryg fra Nørrebro Bryghus og hjemmelavet akvavit, for eksempel vores Kronborg special eller vores hjemmelavede snapse.
Bestil gerne bord.