
Vi fejrer foråret med en traditionel dansk påskefrokost med sæsonens bedste råvarer. Og der hører gerne velskænkede fadøl fra Nørrebro Bryghus – og måske en fornuftig påskeakvavit – til en hyggelig påskefrokost
Når påsken nærmer sig, ved vi, at foråret er på vej – eller måske allerede kommet …
Og det er en hæderkronet dansk skik at fejre dette over et hyggeligt måltid med sin partner, familie, venner eller forretningsforbindelser.
Vi følger traditionerne med at servere æg og lam til påskefrokosten – og supplerer med et par af sæsonens bedste råvarer samt vores stamgæsters favoritter.
Vi serverer påskefrokost i to versioner
Påskeplatte
Sild med ramsløgscreme og “smilende” æg
Kronborgs gravad laks med limecreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
‘Roastbeef’ af lam med creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Ribbensteg med rødkål og surt
-
Høost med kompot
Vores påskeplatte bliver serveret af tre omgange og koster 299,- kroner per person.
Påskemenu
Sild med ramsløgscreme og “smilende” æg
Æg med håndpillede grønlandske rejer, mayonnaise og dild
Kronborgs gravad laks med limecreme
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
-
Tartelet med høns i asparges
‘Roastbeef’ af lam med creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
Ribbensteg med rødkål og surt
-
Høost med kompot
Vores påskemenu bliver serveret “family style” af tre omgange og koster 369,- kroner per person (minimum to personer).
Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til at ændre i menuen af hensyn til udbuddet af sæsonens råvarer.
-
De gode øl til påskefrokosten
Vi anbefaler følgende fadøl fra Nørrebro Bryghus til påskefrokosten:
New York Lager - intens malt, let bitter med et strejf af blomster
Ravnsborg Rød - fyldig, rund og sødmefuld
43,-/79,- kroner
(0,25/0,5 liter)
Bestil bord til påskefrokosten
Vi serverer påskeplatten og påskemenuen fra torsdag den 7. til og med søndag den 24. april 2022.
Husk, at vi også har åbent:
Skærtorsdag den 14. april – kl. 11-22
Langfredag den 15. april – kl. 11-22
Påskelørdag den 16. april – kl. 11-22
Påskesøndag den 17. april – kl. 11-22
Påskemandag den 18. april – kl. 11-17
(køkkenet lukker kl. 21 – Påskemandag dog kl. 17.00)
Vi anbefaler, at du bestiller bord til påskefrokosten på reservation@restaurantkronborg.dk
Ret til ændringer forbeholdes.
Foto af Martin Kaufmann