Bordreservation

Online · For 1 til 8 personer

I samarbejde med easyTableBooking.dk

MIDLERTIDIGT LUKKET
Vi følger regeringens retningslinjer for at reducere udbredelsen af corona-virus og lukker restauranten fra fredag den 13. marts 2020 og 14 dage frem.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og glæder os til at byde jer velkommen, når corona-virussen er kommet under kontrol.

SELSKABER

Ønsker du at reservere bord til ni personer eller mere – eller har du særlige ønsker til dit besøg på Restaurant Kronborg – beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato, tidspunkt og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk. Bemærk venligst, at din reservation først gælder, når den er blevet bekræftet per mail. Vi beder selskaber af denne størrelse om at forudbestille én fælles menu eller sæsonens platte. Vi kan kun påtage os at lave én fælles afregning per selskab.

Du kan også bestille bord på telefon 33 13 07 08 på hverdage mellem klokken 11.00 og 11.30 samt mellem klokken 15.00 og 17.00.

NB Bemærk venligst, at vi sjældent har tid til at tage telefonen mellem klokken 11.30 og 15.00, i det vi har travlt med at servere frokost for en masse (forhåbentlig) glade gæster.

 

Særligt for selskaber

Vi har komponeret en række frokostmenuer baseret på stamgæsternes favoritter og sæsonens bedste råvarer. Frokostmenuerne er gode til selskaber, der ønsker en hyggelig frokost med muligheden for at smage det bedste, det klassiske danske frokostkøkken kan præstere. Vi komponerer gerne en øl- og snapsemenu, der passer til frokostmenuen.
Læs mere om frokostmenuerne

Åbent

Vi har åbent mandag til søndag kl. 11-17
NB Udvidet åbningstid i anledning af julen: Mandag til lørdag kl. 11-23 og søndag kl. 11-18 i perioden fra 7. november til 30. december 2019 (begge dage inklusive).

Særligt for lørdage & søndage

Vi har altid fuldt hus i weekenden, hvor en masse frokostglade gæster ønsker at nyde vores smørrebrød. For at kunne holde kvaliteten i maden og servicen, har vi derfor valgt at inddele lørdage og søndage i to ”seatings”. Det betyder, at du i weekenden kan du reservere bord:

Kl. 12.00 (eller tidligere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til kl. 14.00, i det bordet er reserveret til et andet selskab kl. 14.15. Hvis I ønsker længere tid til at nyde jeres mad, er I velkomne fra kl. 11.00.

Kl. 14.15 (eller senere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til køkkenet lukker (tidligst kl. 17.00).

Særligt for julen

Julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg. Vi serverer en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost – ved bordet.

Vi serverer julefrokost fredag og lørdag den 1.-2. november samt fra torsdag den 7. november til mandag den 23. december og fra fredag den 27. til mandag den 30. december 2019. Vores åbningstider er: Mandag til lørdag 11-23 (mandag den 23. og 30. december dog 11-18) og søndag 11-18.

Bemærk venligst, at for at holde kvaliteten i maden og servicen, er der en del dage, hvor vi udelukkende serverer smørrebrød fra kortet kl. 11.00-14.00 og julefrokost kl. 14.15-18.00 og 18.30-luk (cirka kl. 23.00). Dette gælder for eksempel alle torsdage, fredage og lørdage.

Her finder du mere information om vores julefrokost – og en udførlig liste over de dage, hvor vi har indført ovennævnte ”seatings”.

Julefrokost torsdag, fredag og lørdag
Hvis du ønsker at bestille bord til julefrokost en torsdag, fredag eller lørdag, beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk.

Julefrokost søndag til onsdag
– kan du også reservere online.