Bordreservation

Online · For 1 til 8 personer

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Bemærk venligst, at vi kun kan påtage os at lave én fælles afregning for hele selskabet/”bordet”.

NYT: Fremover har vi aftenåbent torsdag, fredag og lørdag.
Efter kl. 17.00 forkæler vi fortsat vores gæster med vores klassiske danske smørrebrød; derudover serverer vi udvalgte retter fra det traditionelle danske køkken.
Køkkenet er åbent til kl. 21.00.

SELSKABER

Ønsker du at reservere bord til ni personer eller mere – eller har du særlige ønsker til dit besøg på Restaurant Kronborg – beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato, tidspunkt og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk. Bemærk venligst, at din reservation først gælder, når den er blevet bekræftet per mail. Vi beder selskaber af denne størrelse om at forudbestille én fælles menu eller sæsonens platte. Vi kan kun påtage os at lave én fælles afregning per selskab.

Du kan også bestille bord på telefon 33 13 07 08 på hverdage mellem klokken 11.00 og 11.30 samt mellem klokken 15.00 og 17.00.

NB Bemærk venligst, at vi sjældent har tid til at tage telefonen mellem klokken 11.30 og 15.00, i det vi har travlt med at servere frokost for en masse (forhåbentlig) glade gæster.

 

Særligt for selskaber

Vi har komponeret en række frokostmenuer baseret på stamgæsternes favoritter og sæsonens bedste råvarer. Frokostmenuerne er gode til selskaber, der ønsker en hyggelig frokost med muligheden for at smage det bedste, det klassiske danske frokostkøkken kan præstere. Vi komponerer gerne en øl- og snapsemenu, der passer til frokostmenuen.
Læs mere om frokostmenuerne

Åbent

Vi har åbent søndag til til onsdag kl. 11-17 og torsdag til lørdag kl. 11-22.
NB Udvidet åbningstid i anledning af julen: Mandag til lørdag kl. 11-22 og søndag kl. 11-18 i perioden fra 25. november til 30. december 2020 (begge dage inklusive).

Særligt for lørdage & søndage

Vi har altid fuldt hus i weekenden, hvor en masse frokostglade gæster ønsker at nyde vores smørrebrød. For at kunne holde kvaliteten i maden og servicen, har vi derfor valgt at inddele frokosten lørdage og søndage i to ”seatings”. Det betyder, at du i weekenden kan du reservere bord:

Kl. 12.00 (eller tidligere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til kl. 14.00, i det bordet er reserveret til et andet selskab kl. 14.15. Hvis I ønsker længere tid til at nyde jeres mad, er I velkomne fra kl. 11.00.

Kl. 14.15 (eller senere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til kl. 17.00.

Derudover kan du reservere bord til om aftenen om lørdagen, hvor køkkenet lukker kl. 21.00 (vi har lukket søndag aften).

Særligt for julen

Julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg. Vi serverer en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost – ved bordet.

Vi serverer julefrokost fra fredag den 6. november til onsdag den 23. december og fra søndag den 27. til onsdag den 30. december 2020. Udvidet åbningstid i anledning af julen: Mandag til lørdag kl. 11-22 og søndag kl. 11-18 i perioden fra 25. november til 30. december 2020 (begge dage inklusive).

Bemærk venligst, at for at holde kvaliteten i maden og servicen, er der en del dage, hvor vi udelukkende serverer smørrebrød fra kortet kl. 11.00-14.00 og julefrokost kl. 14.15-17.45 og 18.15-luk (kl. 21.59). Dette gælder for eksempel alle torsdage, fredage og lørdage.

Her finder du mere information om vores julefrokost – og en udførlig liste over de dage, hvor vi har indført ovennævnte ”seatings”.

Julefrokost torsdag, fredag og lørdag
Hvis du ønsker at bestille bord til julefrokost en torsdag, fredag eller lørdag, beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk.

Julefrokost søndag til onsdag
– kan du også reservere online.