Bordreservation

Online · For 1 til 8 personer

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Bemærk venligst, at vi kun kan påtage os at lave én fælles afregning for hele selskabet/bordet.

SELSKABER

Ønsker du at reservere bord til ni personer eller mere – eller har du særlige ønsker til dit besøg på Restaurant Kronborg – beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato, tidspunkt og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk. Bemærk venligst, at din reservation først gælder, når den er blevet bekræftet per mail. Vi beder selskaber på ni personer eller mere om at forudbestille én fælles menu eller sæsonens platte til hele selskabet. Vi kan kun påtage os at lave én fælles afregning per selskab.

Hvis gæster er mere end 10 minutter forsinkede til et bord – og vi ikke har fået besked om dette – tillader vi os at tilbyde bordet til et andet selskab.

Du kan også bestille bord på telefon 33 13 07 08 på hverdage mellem klokken 11.00 og 11.30 samt mellem klokken 15.00 og 17.00.

NB Bemærk venligst, at vi sjældent har tid til at tage telefonen mellem klokken 11.30 og 15.00, i det vi har travlt med at servere frokost for en masse (forhåbentlig) glade gæster.

Særligt for selskaber

Vi har komponeret en række frokostmenuer baseret på stamgæsternes favoritter og sæsonens bedste råvarer. Frokostmenuerne er gode til selskaber, der ønsker en hyggelig frokost med muligheden for at smage det bedste, det klassiske danske frokostkøkken kan præstere. Vi komponerer gerne en øl- og snapsemenu, der passer til frokostmenuen.
Læs mere om frokostmenuerne

Åbent

Torsdag til lørdag kl. 11.00-22.00 – søndag til onsdag kl. 11.00-17.00

Særligt for lørdage, søndage &  helligdage

Vi har altid fuldt hus i weekenden og på helligdage, hvor en masse frokostglade gæster ønsker at nyde vores smørrebrød. For at kunne holde kvaliteten i maden og servicen, har vi derfor valgt at inddele frokosten i to ”seatings” på disse dage. Det betyder, at du i weekenden og på helligdage kan du reservere bord:

Kl. 12.00 (eller tidligere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til kl. 14.00, i det bordet er reserveret til et andet selskab kl. 14.15. Hvis I ønsker længere tid til at nyde jeres mad, er I velkomne fra kl. 11.00.

Kl. 14.15 (eller senere)
Bemærk venligst, at du og dine gæster har bordet til kl. 17.00.

Derudover kan du reservere bord til om aftenen om lørdagen, hvor køkkenet lukker kl. 21.00 (vi har lukket søndag aften).

Særligt for julen

Julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg. Vi serverer en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost – ved bordet.

Vi serverer julefrokost fra fredag den 4. november til fredag den 23. december og fra tirsdag den 27. til fredag den 30. december 2022.
Som sædvanligt er åbningstiden udvidet i anledning af julen fra den 4. november til 30. december 2022 (begge dage inklusive): Mandag til lørdag kl. 11-23.30 og søndag kl. 11-18.

Bemærk venligst, at for at holde kvaliteten i maden og servicen, er der en del dage, hvor vi udelukkende serverer smørrebrød fra kortet kl. 11.00-14.00 og julefrokostmenuen kl. 14.15-18.00 og 18.30-luk (kl. 19.00-luk om lørdagen).

Her finder du mere information om vores julefrokost – og en udførlig liste over de dage, hvor vi har indført ovennævnte ”seatings”.

Julefrokost torsdag, fredag og lørdag
Hvis du ønsker at bestille bord til julefrokost en torsdag, fredag eller lørdag, beder vi dig sende en mail med navn, telefonnummer, dato og antal personer til reservation@restaurantkronborg.dk.

Julefrokost søndag til onsdag
– er du velkommen til at reservere online.